Масажни столове

Филтри dole

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни

Масажни столове могат да се делят на стандартни, на които човек сяда и е масажиран от друг човек и роботизирани масажни столове. 

Роботизираният масажен стол съдържа вътрешни електронни двигатели и зъбни колела, предназначени да масажират човека, който седи в тях. Повечето роботизирани масажни столове имат някаква форма на контролер за промяна на вида, местоположението или интензивността на масажа. Първият електрически масажен стол е изобретен в Япония преди Втората световна война.

Масажиращите столове най-често приличат на кресла. Има много различни видове и марки, включително столове в офис стил, които работят с вътрешни батерии. По-евтин вариант е отделна масажна подложка, която може да се използва със съществуващ стол.

Предимствата на масажния стол включват дълбока релаксация, понижено кръвно налягане, намаляване на пулса и повишен метаболизъм.

Масажните столове са проектирани да имитират движенията на ръцете на масажист. Те използват комбинация от масажни ролки и въздушни възглавници, за да масажират различните части на тялото.

Потърсете Вашият масажен стол на www.jarcomputers.com