Logitech G29 Driving Force + Logitech Driving Force Shifter & Gran Turismo Sport (PS4)

Logitech G29 Driving Force + Logitech Driving Force Shifter & Gran Turismo Sport (PS4)

id s594951
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Промоционалният пакет съдържа волан Logitech G29 Driving Force + Logitech Driving Force Shifter и Gran Turismo Sport за PS4.

 

За PlayStation 3 и PlayStation 4

Подсили своето конзолно изживяване. Никога повече няма да искаш да играеш със стандартен контролер, щом вече веднъж си се сблъскал с така качествената Driving Force технология.

G29 воланът на Logitech е проектиран за най-новите състезателни заглавия за твоята PlayStation 3 или PlayStation 4 конзола. Моделът също така работи и с твоето PC, благодарение на специалния Logitech гейминг софтуер.

 

Dual-Motor Force Feedback

Почуствай промяната на тежестта и поднасянето на гумите. Стани свидетел на едно реално изживяване с всеки пореден завои и всяка една настилка, наслади се на дрифта заедно с Dual-Motor Force Feedback системата, която е по-прецизна от всякога.

 

Качествена конструкция

Материали, които може да се справят с всяка ситуация. Driving Force великолепно се справя с динамиката и е проектиран по такъв начин, че да издържи безпроблемно във всеки един напрегнат момент. G29 притежава стабилна конструкция на основата и волана, като е снабден и с педали и скорости на волана от неръждаема стомана. Състезателният волан е с висококачествено покритие от ръчно пришита кожа, придавайки вид и усещане на реален волан от спортен автомобил. Приготви се за комфорт и качество!

 

Достъпни контроли на твое разположение

Всички допълнителни контроли са там, до където лесно може да достигнеш. D-Pad и Paddle бутоните са умело позиционирани в основата на волана. LED индикаторът пък от своя страна е поставен на удобо място, където винаги ще ти подава адекватна информация , кога а смениш дадена скорост. Развивай скорост без да сваляш поглед от екрана.

 

 

900 градусово въртене

Усети реализма на пътя заедно с великолепната опция за 900-градусово въртене на волана на G29 Driving Force. Ориентирай се лесно благодарение на специалната лента, която винаги ще ти показва индикация за посоката в която сочи волана.

 

Отзивчиви педали

Готов да бъдат настроен за максимален контрол, отделния от волана блок с педали с интегрирана газ и спирачка ще ти предостави тотално усещане за реализъм. G29 Driving Force ти позволява комфортно да набираш скорост, спираш и сменяш предавки с усещането за истински автомобил.

Проектиран специално за G29 и G920 Driving Force воланите на Logitech! Превключи на подходящата предавка в подходящия момент. Скоростният лост ще ти асистира да подсилиш своето усещане в състезателните заглавия, без значение от платформата, на която играеш. Добави скоростния лост на Logitech към твоя волан и се приготви за едно от най-реалистичните ти гейминг изживявания.

Качествена изработка, състезавай се комфортно и с голяма доза увереност. Благодарение на своята солидна метална основа, Driving Force скоростния лост ще ти предостави усещане за прецизност и дългосрочно използване. Дръжката и основата на лоста са облечени във висококачествена ръчно пришита кожа, придавайки на лоста вида и усещането на реален премиум лост.

Приготви се за шест-скоростен лост с възможност за превключване към задна предавка, който няма да те предаде в острите завои и бързите прави отсечки. Благодарение на своя сигурен механизъм за захващане, Driving Force скоростния лост винаги ще бъде стабилно позициониран там където прецениш, без значение дали ще позиционираш своя рейсинг кът на маса, състезателен стол и тн.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти