Lenovo Лаптоп ThinkBook 15, 20VE00FNBM, 15.6'', Intel Core i7, 256 GB SSD, 16 GB RAM, Windows 10 Pro, сив

Lenovo Лаптоп ThinkBook 15, 20VE00FNBM, 15.6'', Intel Core i7, 256 GB SSD, 16 GB RAM, Windows 10 Pro, сив

id s1519303
    Описание
    Дайте тласък на бизнеса си с 15,6-инчовия Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel). Този мощен лаптоп разполага с най-модерния процесор Intel® Core™ от 11-то поколение и предлага редица стабилни опции за съхранение и памет. Интелигентните функции включват оптимизирана конферентна връзка за безпроблемна работа от разстояние – както и опционално Versa Bay пространство (идва в края на 2020 г.), със специално изработени слушалки за лаптопа. Разговаряте навсякъде без повече да си губите слушалките.

    Бъдете продуктивни, където и да сте

  • Справяте се дори с тежка работа, благодарение на Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) с усъвършенствани от 11-то поколение Intel® Core™ процесори и подобрена AI технология. С до 2TB опции за съхранение с двойно SSD и до 40GB памет, този бизнес лаптоп ви предоставя безкрайни възможности за най-интензивната работа. С интелигентното охлаждане няма да се притеснявате от прегряване. Богати визуални ефекти Дисплеят на Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 предлага FHD резолюция и опционално 100% sRGB цветово съответствие за реалистични визуализации с точни цветове и контраст. Дисплеят не допуска трептения и някои моели са с TUV Rheinland сертификация за ниска синя светлина. Изберете модел с тъчскрийн екран, за да подобрите вашето потребителско изживяване с интуитивна навигация и взаимодействие.

    Рационален и стилен

  • Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) позволява на вас и вашите служители да се откроите, благодарение на своя елегантен, професионален двуцветен дизайн. Елегантните му рамки осигуряват 88% съотношение екран към корпуса. С обем и тегло от едва 18,9 мм и 1,7 кг.,той е достатъчно тънък и лек, за да го носите навсякъде със себе си. По-интелигентни онлайн разговори Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) ви помага да преодолеете неприятностите и неудобствата, свързани с дистанционната работа. Изберете модел с иновативното Versa Bay пространство за слушалки (идва в края на 2020 г.) за по-голямо удобство. Това малко чекмедже, поместено в ThinkBook 15, съдържа чифт слушалки по поръчка с двойни микрофони и шумопотискане, базирани на AI. Осъществявайте конферентни разговори навсякъде – винаги можете да разчитате на удобните слушалки.

    Винаги свързани

  • Скоростта на WiFi 6 позволява по-бързо сваляне на съдържание с увеличена честотна лента с по-ниска латентност, както и безпроблемни конферентни разговори. Свързването с периферните устройства е лесно, благодарение на щедрата селекция от портове, включително иновативен Thunderbolt™ 4 заедно с пълнофункционални USB-C 3.1 Gen 2, HDMI, USB-A 3.2 Gen 1. Сигурно, безопасно и интелигентно Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 поддържа вашите бизнес данни и лична информация в безопасност, чрез функции на хардуера и фърмуера, като модул за надеждност на платформата (TPM), самовъзстановяващ се BIOS, контрол на достъпа до I/O портове, сигурно изтриване и др. Предпазителя на камерата дава повече поверителност и ви позволява физически да блокирате камерата, когато не я използвате. Извлечете максималното от визуалното съдържание с мащабиране на видеоразделителната способност, стартирайте своя Lenovo ThinkBook незабавно само чрез отваряне на горния капак и др.



    Виж още Лаптопи
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти