Лаптоп Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00GWBM , 15.60 , Intel Core i5-12450H OCTA CORE , 512GB SSD , 16 , NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB GDDR6 , Без OS
Описание

Открийте своята свобода в света на технологиите с новия Лаптоп Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00GWBM, който съчетава в себе си мощност и елегантност. Този лаптоп е създаден за динамичния човек, който търси високи постижения както в работата, така и в забавленията.

С гаранция от 24 месеца, Lenovo LOQ 15IRH8 е сигурна инвестиция във вашето бъдеще. Екранът му е с диагонал от 15.60 инча (39.00 см) и предлага кристално ясна картина с резолюция 1920x1080p FULL HD. Насладете се на всяка детайл с невероятната честота на опресняване от 144Hz на IPS LED LCD дисплея, който гарантира плавност на изображението дори при най-динамичните сцени.

Сърцето на този лаптоп е впечатляващият Intel Core i5-12450H OCTA CORE процесор, който с честота от 3.3GHz до 4.4GHz осигурява бързина и ефективност при многозадачна работа. Съчетан с 16GB RAM и бърз 512GB SSD, Lenovo LOQ 15IRH8 предлага мигновен достъп до всички ваши файлове и приложения.

Графичната карта NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB GDDR6 е гаранция за визуално удоволствие, което прави този лаптоп идеален за геймъри и професионалисти в областта на графичния дизайн. Отсъствието на операционна система ви дава свободата да инсталирате софтуера, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Комуникационните възможности са на ниво с вграден BLUETOOTH, WLAN 802.11ax и WEBCAMERA, като допълнително удобство е интегрираният микрофон. Подсветката на клавиатурата е не само стилен акцент, но и практично решение за работа при ниска осветеност.

Батерията от 60Wh гарантира дълги часове работа без прекъсване, което е от съществено значение за заетите професионалисти и студенти. Този лаптоп е създаден да отговори на нуждите на активния и модерен човек, който цени качеството и производителността.

За да разгледате още Лаптопи и да откриете идеалния за вас, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Лаптопи Lenovo, които предлагаме.

Lenovo LOQ 15IRH8 е перфектният избор за тези, които търсят баланс между работа и развлечения. Независимо дали сте студент, който се нуждае от надежден инструмент за учене, професионалист, който иска да увеличи своята продуктивност, или геймър, който търси високи графични постижения, този лаптоп ще задоволи всички ваши изисквания.

Изберете Lenovo LOQ 15IRH8 и влезте в нова ера на мобилност и производителност. Това е устройството, което ще ви даде свободата да създавате, да работите и да се забавлявате без ограничения, където и да се намирате.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти