Лаптоп HP PAVILION 15-EH2029NU 7J5A1EA , 15.60 , AMD Ryzen 5 5625U HEXA CORE , 1000GB SSD , 16 , AMD Radeon Graphics , Windows
Описание

Открийте новия си най-добър приятел в света на технологиите - Лаптоп HP PAVILION 15-EH2029NU 7J5A1EA, който съчетава в себе си мощност и стил. Създаден за динамичния начин на живот, този лаптоп е идеалният избор за всеки, който търси баланс между работа и развлечения.

Със своя 15.6-инчов IPS LED LCD дисплей с Full HD резолюция, HP Pavilion предлага изключително визуално изживяване, което оживява всяка детайл с невероятна яснота. Благодарение на технологията IPS, екранът осигурява широки ъгли на гледане и богати, точни цветове, което го прави перфектен за гледане на филми, редактиране на снимки или просто сърфиране в интернет.

Под капака на този елегантен лаптоп се крие шестядреният процесор AMD Ryzen 5 5625U, който гарантира отлична производителност при мултитаскинг и бързина във всяка задача. С честота от 2.3GHz до 4.3GHz, този процесор е създаден да се справя с най-тежките програми без забавяне.

Съхранението на данни е важно, и затова HP Pavilion идва с 1000GB SSD диск, който осигурява бързина и достатъчно пространство за всички вашите файлове, програми и мултимедия. Добавете към това 16GB RAM, и получавате лаптоп, който работи безпроблемно дори при най-тежките задачи.

За любителите на визуалните изкуства, HP Pavilion разполага с интегрираната графична карта AMD Radeon Graphics, която осигурява плавност и качество на изображението при игри и графичен дизайн. Това е лаптоп, който не само изглежда добре, но и предоставя визуално изживяване на високо ниво.

За да останете винаги свързани, лаптопът е оборудван с Bluetooth и WLAN 802.11ac, което гарантира бърза и стабилна интернет връзка. А с вградената уеб камера и интегриран микрофон, можете да провеждате видеоконференции и онлайн срещи с кристално чист звук и образ.

Операционната система Windows 11 Home е последният писък на технологията, като предлага интуитивен интерфейс и множество функции, които правят работата с лаптопа лесна и приятна. С тази операционна система, HP Pavilion е готов да отговори на нуждите на съвременните потребители.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността на този продукт. Можете да сте сигурни, че инвестицията ви в лаптоп HP Pavilion е защитена и ще ви служи вярно в продължение на много години.

Ако сте в търсене на разнообразие от Лаптопи, Верига магазини ЗОРА предлага богата гама от модели, които могат да задоволят всеки вкус и нужда. И не забравяйте, можете да разгледате и други Лаптопи HP, за да откриете този, който най-добре отговаря на вашите изисквания.

Изберете Лаптоп HP PAVILION 15-EH2029NU 7J5A1EA и се насладете на непрекъснатото удоволствие от работа и забавление, което предлага. Този лаптоп е създаден да ви придружава във всяко едно предизвикателство, да бъде ваш надежден партньор във всяка ситуация и да ви осигури комфорт и удобство навсякъде, където отидете.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти