Лаптоп HP 15S-FQ5001NU 9J1C7EA , 15.60 , Intel Core i7-1255U (10 cores) , 512GB SSD , 16 , Intel Iris Xe Graphics , Windows
Описание

Искате ли да притежавате лаптоп, който не само отговаря на всичките ви нужди, но и надминава очакванията ви? Представяме ви Лаптоп HP 15S-FQ5001NU 9J1C7EA, който съчетава в себе си изящен дизайн, висококачествена изработка и невероятна производителност.

С него ще разполагате с голям 15.6-инчов дисплей, който предоставя достатъчно пространство за работа и забавления. Освен това, с 16GB RAM, този лаптоп гарантира безпроблемна многозадачност и отлична производителност. Вграденият 512GB SSD осигурява обилно място за съхранение с бърз достъп до данните ви.

Задвижван от мощен Intel Core i7-1255U процесор с 10 ядра, HP 15S-FQ5001NU предлага солидни обработващи способности както за ежедневни задачи, така и за по-изискващи приложения. Интегрираната графична карта Intel Iris Xe Graphics гарантира остри и ясни визуализации. Устройството работи с операционната система Windows, която предоставя позната и гъвкава среда за потребителите. Елегантният черен корпус и пълноразмерната клавиатура допълват функционалния, но стилен дизайн на това преносимо компютърно решение.

За професионалистите, които търсят надеждност и мощ, този лаптоп е идеалният избор. Благодарение на високата си производителност и бързина, той е перфектен за инженери, дизайнери и всички, които се нуждаят от мощен инструмент за своята работа. Също така, той е отличен за студенти, които искат да инвестират в дългосрочно и надеждно устройство за своето образование.

За любителите на кино и игри, HP 15S-FQ5001NU предлага пълноценно потапяне във всяко визуално преживяване благодарение на своята FULL HD IPS LED LCD дисплей. Интегрираната камера и микрофон пък правят възможни видеоразговорите в висока резолюция, което е идеално за дистанционна работа или учене.

С 24-месечна гаранция, този лаптоп е инвестиция, която ви осигурява спокойствие за дълго време. И не на последно място, със своите 3.5GHz до 4.7GHz честота на процесора, той е гаранция за бързина и ефективност при всяка ваша задача.

Разгледайте и други Лаптопи HP, за да откриете устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди. А ако искате да разгледате още повече варианти, посетете нашата секция с Лаптопи, където ще намерите разнообразие от модели, подходящи за всякакви предпочитания и бюджети.

Изберете Лаптоп HP 15S-FQ5001NU 9J1C7EA и превърнете вашето ежедневие в удоволствие с безкомпромисна производителност и стил. Това е машината, която ще ви помогне да постигнете върхови резултати във всяка една област!




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти