Лаптоп ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3111 , 16.00 , Intel Core i7-13650HX (14 cores) , 1000GB SSD , 16 , NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB GDDR6 , Без OS
Икона нов продукт
Описание

Запознайте се с мощта, която променя играта - Лаптоп ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3111, едно технологично чудо, което превръща всяко ваше действие в пълноценно преживяване. Независимо дали сте професионален геймър, креативен дизайнер или технологичен ентусиаст, този лаптоп е създаден да задоволи и най-високите изисквания.

С 16-инчовия FULL HD+ дисплей с резолюция 1920x1200p, ASUS ROG STRIX G16 ви потапя в света на визуалните чудеса, където всяка детайл е изпипан до съвършенство. 165Hz LED LCD екранът осигурява невероятно гладко изображение, което е жизненоважно за бързите и динамични игри.

Сърцето на този лаптоп е впечатляващият Intel Core i7-13650HX процесор с 14 ядра, който, съчетан с 16GB RAM, гарантира безпроблемна работа дори при най-тежките задачи и мултитаскинг. 1000GB SSD дискът осигурява бързина и достатъчно пространство за всички вашите игри, приложения и проекти.

Графичните възможности са поверени на NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB GDDR6, която предоставя върхова производителност и реалистични визуализации, благодарение на които всяка игра и графичен софтуер изглеждат невероятно. И всичко това - без операционна система, което ви дава свободата да инсталирате и персонализирате вашата среда според предпочитанията и нуждите си.

Дизайнът на ASUS ROG STRIX G16 е също толкова функционален, колкото е и елегантен. Подсветката на клавиатурата не само придава геймърски вид, но и улеснява работата в тъмни условия. Вградените WEBCAMERA и интегриран микрофон пък са идеални за онлайн срещи и стрийминг.

За тези, които са в постоянно движение, лаптопът предлага BLUETOOTH връзка, както и WLAN 802.11ax за бърз и надежден интернет. LAN портът пък осигурява стабилна кабелна връзка, когато е необходимо.

Издръжливата 4-клетъчна батерия гарантира, че ще имате достатъчно енергия за дълги часове работа или игра, без да се притеснявате за намирането на контакт. И всичко това е подсигурено с 24 месеца гаранция, за да сте сигурни в инвестицията си.

Когато става въпрос за Лаптопи, ASUS ROG STRIX G16 G614JU-N3111 е безкомпромисен избор за тези, които търсят високо качество, производителност и надеждност. Той е идеалният спътник за съвременните професионалисти, геймъри и творци, които искат да се открояват и да бъдат винаги една крачка напред.

Открийте повече от вълнуващия свят на Лаптопи ASUS и се подгответе за едно незабравимо технологично приключение, което ще преобрази вашето ежедневие и ще ви позволи да изживеете всяка ваша страст до краен предел.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти