Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-510P-33JR NX.KDHEX.00X , 15.60 , Intel Core i3-N305 OCTA CORE , 512GB SSD , 16 , Intel UHD Graphics , Без OS
Описание

Открийте новия си най-добър приятел в лицето на Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-510P-33JR NX.KDHEX.00X – мощен, стилен и готов да отговори на всичките ви нужди, независимо дали сте студент, професионалист или просто търсите надежден уред за ежедневна употреба.

Със своя впечатляващ 15.6-инчов Full HD LED LCD дисплей, този лаптоп предлага кристално чиста картина с резолюция 1920x1080p, която оживява всяка детайл. Идеален за гледане на филми, обработка на снимки или просто сърфиране в интернет, ACER ASPIRE 3 е създаден да ви предостави неповторимо визуално изживяване.

Под капака на този елегантен лаптоп се крие впечатляващата мощ на Intel Core i3-N305 OCTA CORE процесор, който се справя безпроблемно с многозадачност и тежки приложения. С честота от 1.8GHz до 3.8GHz, той е гаранция за бързина и ефективност. Комбиниран с 16GB RAM и 512GB SSD, ACER ASPIRE 3 осигурява бързодействие и достатъчно пространство за съхранение на всички ваши файлове и програми.

За любителите на мултимедията, интегрираната графична карта Intel UHD Graphics предлага отлична графична производителност, която е идеална за гледане на филми и лека графична работа. А с 3-клетъчната батерия, която осигурява дълъг живот на устройството, можете да работите или да се забавлявате часове наред, без да се притеснявате за близкия контакт със зарядното устройство.

Комуникацията също е на ниво с вградената WLAN 802.11ac и BLUETOOTH технологии, които ви позволяват да останете свързани навсякъде и по всяко време. Добавете към това удобната уеб камера и интегрирания микрофон, и вие сте напълно оборудвани за всички видове онлайн комуникации – от бизнес срещи до виртуални семейни събирания.

И нека не забравяме, че ACER ASPIRE 3 идва без предварително инсталирана операционна система, което ви дава свободата да изберете и инсталирате ОС, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Този лаптоп е идеален за тези, които търсят баланс между работа и развлечения. Независимо дали сте млад професионалист, който се нуждае от надежден инструмент за работа, или студент, който иска да съчетае ученето със забавленията, ACER ASPIRE 3 е създаден да отговори на вашите изисквания.

За да разгледате още Лаптопи ACER или да откриете други възможности от широката гама на Лаптопи, посетете нашия уебсайт. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да намерите перфектния лаптоп, който да съответства на вашите нужди и начин на живот.

С двугодишна гаранция и поддръжка, Лаптоп ACER ASPIRE 3 е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност. Открийте своята свобода на движение и работа без граници с този изключителен лаптоп, който е създаден да ви придружава навсякъде и да улеснява вашия динамичен начин на живот.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти