Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R70F NX.KSJEX.01E , 15.60 , AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE , 1000GB SSD , 32 , AMD Radeon Graphics , Без OS
Икона нов продукт

Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R70F NX.KSJEX.01E , 15.60 , AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE , 1000GB SSD , 32 , AMD Radeon Graphics , Без OS

id s2624309
Описание

Изборът на лаптоп е важно решение, което може да промени начина, по който работите, учите и се забавлявате. С Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R70F NX.KSJEX.01E, вие сте готови да се справите с всяко предизвикателство, което денят може да ви предложи.

Производителност:
Този лаптоп е оборудван с мощен процесор AMD Ryzen 7 5700U Octa-Core, който осигурява надеждна производителност за изискващи приложения. Интегрираната графична карта AMD Radeon Graphics се справя ефикасно с ежедневните графични задачи и е подходяща за леко гейминг и мултимедия.

Съхранение и памет:
С голям 1000GB SSD, този лаптоп предлага бързо зареждане на системата и обилен пространство за съхранение на файлове и приложения, които изискват много място. С 32GB RAM, той улеснява гладката многозадачност и отзивчива работа с множество програми.

Дисплей:
Лаптопът включва 15.60-инчов дисплей, който вероятно предлага баланс между четливост и преносимост.

Дизайн:
Представя се със стилен и модерен външен вид, със слаб профил, който подобрява неговата преносимост.

Допълнителни бележки:
Идва без операционна система (Без OS), което позволява на потребителите гъвкавостта да инсталират операционна система по избор, било то за персонализация или за съвместимост със специфичен софтуер.

Този лаптоп е идеален за професионалисти, които търсят устройство, способно да се справи с интензивната работна среда, както и за студенти, които искат да съчетаят учебните си задължения с качественото развлечение. Също така е подходящ за хора, които обичат да имат контрол над своята технология и предпочитат да инсталират и адаптират своята операционна система.

Ако търсите устройство, което да отговаря на високите ви изисквания за производителност и стил, Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R70F NX.KSJEX.01E е перфектният избор за вас. Открийте повече Лаптопи ACER и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

За да сте сигурни, че получавате точно това, от което се нуждаете, не забравяйте да проверите официалната документация на производителя за точността на спецификациите. Верига магазини ЗОРА ви предоставя всичко необходимо, за да направите информиран и уверен избор.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти