Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R5FR NX.KSJEX.00N , 15.60 , AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE , 1000GB SSD , 32 , AMD Radeon Graphics , Windows
Описание

Запознайте се с бъдещето на мобилната работа и развлечения с Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R5FR NX.KSJEX.00N. Този впечатляващ лаптоп е създаден, за да задоволи всички вашите нужди, като съчетава в себе си мощност, стил и мобилност.

С гордост представяме 15.6-инчовия IPS LED LCD дисплей с Full HD резолюция от 1920x1080p, който осигурява кристално чисти изображения и живи цветове, които оживяват всяко визуално съдържание. Идеален за професионалисти в областта на графичния дизайн, видео монтажа или за любители на кино и игри, този лаптоп предлага визуално изживяване без компромиси.

Сърцето на този лаптоп е впечатляващият AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE процесор, който с честота от 1.8GHz до 4.3GHz, гарантира бързина и ефективност при всяка задача. Съчетан с огромната 32GB RAM памет и светкавичния 1000GB SSD диск, този лаптоп предлага изключителна производителност и мигновен достъп до всички ваши файлове и приложения.

Интегрираната AMD Radeon Graphics графична карта осигурява плавно графично представяне, което е идеално за гейминг, мултимедия и професионални графични приложения. Благодарение на тези характеристики, лаптопът е перфектен за инженери, архитекти, графични дизайнери и всеки, който изисква висока графична мощ.

С Windows 11 Home операционната система, този лаптоп е готов за употреба веднага след изваждането му от кутията, предлагайки интуитивен интерфейс и достъп до широка гама от приложения и функции. Добавете към това вградената уеб камера, микрофон, Bluetooth и WLAN 802.11ax връзки, и получавате устройство, което е толкова свързано, колкото и мощно.

Елегантният дизайн и дългият живот на батерията от 50Wh правят този лаптоп идеален спътник за хора в постоянно движение. Независимо дали сте студент, който се нуждае от надежден лаптоп за учебни цели, или професионалист, който работи от вкъщи или в офиса, ACER ASPIRE 3 ще отговори на всичките ви изисквания.

Гаранцията от 24 месеца ви дава допълнителна сигурност, че инвестицията ви е защитена. Ако търсите устройство, което да ви служи вярно през годините, този лаптоп е перфектният избор.

За тези, които ценят мощността и мобилността, Лаптопи като ACER ASPIRE 3 са идеалния избор. Изследвайте света на Лаптопи ACER и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди и желания.

За да резюмираме, ACER ASPIRE 3 е лаптоп, който предлага не само висока производителност и качество на изображението, но и удобство и лекота на употреба. Той е създаден, за да удовлетвори нуждите на динамичния и изискващ потребител, който иска да остане продуктивен и свързан навсякъде и по всяко време.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти