Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R3FX NX.KSJEX.00P , 15.60 , AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE , 512GB SSD , 16 , AMD Radeon Graphics , Windows

Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R3FX NX.KSJEX.00P , 15.60 , AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE , 512GB SSD , 16 , AMD Radeon Graphics , Windows

id s2567110
Описание

Изживейте технологичната революция с новия Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R3FX NX.KSJEX.00P, който превръща всяко ваше действие в удоволствие и ефективност. Създаден за динамичния и модерен потребител, този лаптоп съчетава в себе си високата производителност на AMD Ryzen 7 5700U OCTA CORE процесора и изключителната графика на AMD Radeon Graphics, за да осигури безупречно изживяване при работа и развлечения.

С гордост представяме на вашето внимание 15.6-инчовия Full HD IPS LED LCD дисплей, който с размер от 39 см и резолюция 1920x1080p, гарантира кристално чиста и детайлна картина. Независимо дали сте професионалист в областта на графичния дизайн, студент с нужда от надежден помощник за учебни задачи или просто търсите устройство за мултимедийно забавление, Лаптопи ACER са синоним на качество и иновация.

Не е нужно да се притеснявате за скоростта и плавността на работа, тъй като с 16GB RAM и 512GB SSD диск, този лаптоп предлага бързина и достатъчно пространство за всичките ви приложения и файлове. Благодарение на вградената уеб камера, микрофон и най-новите технологии за безжична комуникация като BLUETOOTH и WLAN 802.11ax, вие ще бъдете винаги свързани със света, независимо къде се намирате.

С ОС WINDOWS 11 HOME, ACER ASPIRE 3 осигурява интуитивен и сигурен интерфейс, който е лесен за използване и предлага богат избор на приложения за всякакви нужди. Процесорът с честота от 1.8GHz до 4.3GHz гарантира, че вашите програми и игри ще работят без забавяне, а 50Wh батерията обещава дълги часове на автономна работа.

За тези, които ценят мобилността и винаги са в движение, този лаптоп е идеалният избор. Той е лек и удобен за носене, а същевременно достатъчно мощен, за да се справи с всяка задача. Независимо дали сте млад професионалист, студент или просто търсите надежден и функционален лаптоп за домашна употреба, ACER ASPIRE 3 е създаден да отговори на вашите изисквания.

Разгледайте още Лаптопи ACER и открийте перфектния модел, който да отговаря на вашите специфични нужди и предпочитания. А ако искате да разгледате още повече възможности, посетете нашата секция с Лаптопи, където ще намерите разнообразие от модели, подходящи за всякакви цели и бюджети.

С Лаптоп ACER ASPIRE 3 A315-44P-R3FX NX.KSJEX.00P, вие получавате не само висококачествено устройство, но и надежден партньор, който ще бъде до вас във всяка една ситуация. Изберете интелигентно, изберете ACER за своята следваща стъпка към технологичния напредък.




Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти