Кутия за компютър Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Micro-ATX

Кутия за компютър Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Micro-ATX

id s2521799
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете компютърната си система в произведение на изкуството? Представяме ви Кутия за компютър Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Micro-ATX - идеалният избор за всеки, който търси съвършенство в детайлите и висока функционалност.

Стилната черна кутия от марката Kolink е проектирана да задоволи нуждите на съвременните геймъри и професионалисти в сферата на информационните технологии. Със своите компактни размери (390 x 350 x 200 mm) и тегло от едва 4.3 кг, тя предлага оптимално пространство за създаване на мощна конфигурация, която не заема много място на работния плот.

Кутията е съвместима с дънни платки формат Mini ITX и Micro ATX, което я прави гъвкава за различни видове сглобки. Освен това, гаранцията от 24 месеца осигурява спокойствие и увереност в качеството на продукта.

Вентилационната система е впечатляваща - с възможност за монтаж на два вентилатора на предния панел (2 x 120 / 140 mm), два на горния панел (2 x 120 mm) и един на задния панел (1 x 120 mm), като последният вече е включен в комплекта. Това осигурява отлично охлаждане на всички компоненти, като същевременно поддържа ниско ниво на шума.

Кутията предлага и отлична съвместимост с различни размери радиатори - на задния панел може да се монтира радиатор с размери до 120mm, а на предния - до 280mm. Това дава възможност за използване на мощни водни охладителни системи за още по-ефективно отвеждане на топлината.

Височината на CPU охладителя може да достигне до 160 mm, което позволява инсталирането на високопроизводителни охладители. Дължината на видео картата може да бъде до 300 mm, което е достатъчно пространство за повечето висококласни модели на пазара. Захранващият блок също има достатъчно място с максимална дължина до 160 mm.

Кутията разполага с удобни гнезда за твърди дискове - 2 x 2.5"/3.5" и 1 x 2.5'', което улеснява монтажа и управлението на кабелите. Четирите разширителни слота предоставят възможност за добавяне на допълнителни компоненти като звукови карти или допълнителни портове.

Портовете на кутията са достатъчно и разнообразни, включващи 2 x USB 2.0, 2 x HD Audio и 1 x USB 3.0, което осигурява висока свързаност и удобство при свързване на различни Периферии.

За любителите на естетиката, кутията Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Micro-ATX предлага прозрачен страничен панел от закалено стъкло, който позволява да се насладите на визуалната хармония на вашата компютърна конфигурация, осветена от A-RGB светодиодите.

Ако търсите още качествени Периферии Kolink, разгледайте нашия каталог, където ще откриете широка гама от продукти, които да допълнят и обогатят вашата компютърна система.

Избирайки Кутия за компютър Kolink Inspire K2 Plus A-RGB TG Micro-ATX, вие инвестирате в качество, стил и надеждност. Това е продукт, който не само ще удовлетвори вашите технически изисквания, но и ще добави елегантен акцент към вашето работно пространство. Нека вашият компютър да заблести с нова сила и визия!



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти