Конвектор Tesy CN 06 140 EA CLOUD AS W GL
ОписаниеВземи на изплащане

Искате ли да превърнете дома си в оазис на топлина и уют? Представяме ви Конвектор Tesy CN 06 140 EA CLOUD AS W GL – вашият надежден съюзник в борбата със студените дни.

Произведен от утвърдения бранд Tesy, този конвектор е синоним на качество и иновация. Със своята мощност от 1400W, уредът е способен да отопли помещения с площ между 14 и 18 квадратни метра, като по този начин осигурява комфорт и топлина във вашето жилище.

Едно от най-впечатляващите предимства на този модел е неговият преден панел, изработен от закалено безопасно стъкло, което придава стилен и модерен вид на вашия интериор. Допълнително, функцията Air-Sofe гарантира пречистване на въздуха, което е особено важно за хората с алергии или дихателни проблеми.

Съвременният LED дисплей и електронният терморегулатор позволяват лесно и точно настройване на желаната температура в диапазона от 10 до 30 градуса. Това е особено удобно за семейства с малки деца или възрастни хора, които ценят стабилността на домашния микроклимат.

Моделът предлага три режима на работа – Eco, Comfort и Sleep, които са проектирани да отговорят на различните нужди на потребителите през целия ден и нощ. Функцията за отложен старт е идеална за тези, които искат да се върнат в топъл дом след дълъг работен ден.

С гаранция от цели 84 месеца, Конвектор Tesy CN 06 140 EA CLOUD AS W GL е инвестиция, която си заслужава. Той не само ще ви спести разходи за отопление благодарение на енергоспестяващите си функции, но и ще допринесе за елегантния вид на вашия дом.

Ако сте младо семейство, което търси ефективно и естетично решение за отопление, или пък възрастен човек, който иска да се наслаждава на топлина без да се притеснява за сложни настройки, този конвектор е идеалният избор за вас. Той е лесен за употреба, безопасен и ефикасен, като същевременно предлага модерен дизайн, който се вписва във всяко помещение.

Разгледайте и други модели от категорията Конвектори, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако сте вече решили, че Tesy е вашата марка, не пропускайте да разгледате и останалите Конвектори Tesy, предлагани в нашия онлайн магазин.

Не позволявайте студеното време да ви попречи да се наслаждавате на уюта на собствения ви дом. С Конвектор Tesy CN 06 140 EA CLOUD AS W GL, вие сте една стъпка по-близо до топлината, която заслужавате.




Виж още Отоплители

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти