Конвектор Tesy CN 052 200 EI CLOUD W F
Описание

Замисляли ли сте се как бихте могли да превърнете дома си в оазис на топлината през студените месеци, без да се налага да правите компромис със стила и комфорта? Представяме ви Конвектор Tesy CN 052 200 EI CLOUD W F – вашият надежден съюзник в борбата с ниските температури.

С мощността си от 2000W, този конвектор на марката Tesy е способен бързо и ефективно да отопли помещения с площ от 16 до 24 квадратни метра. Идеален е за семейства, които търсят уют и топлина у дома, без да се налага да правят компромис с интериора. Подходящ е както за млади професионалисти, така и за по-възрастни хора, които ценят комфорта и лесната употреба на домашните уреди.

Сред основните предимства на Конвектор Tesy CN 052 200 EI CLOUD W F се откроява неговият LED дисплей и електронен терморегулатор, които позволяват лесно и точно управление на температурата. Със седмичния програматор можете да настроите отоплението за цялата седмица с 30-минутни интервали, което е идеално за заетите и планиращи напред. Функцията за отложен старт до 96 часа дава възможност да се върнете в дом, огрят от приятната топлина, точно когато пожелаете.

Практичността е на преден план с включените крачета с колелца, които правят преместването на уреда изключително лесно и удобно. Това е особено полезно за хора, които често преустройват пространството си или имат нужда да отопляват различни стаи в различно време. И не на последно място, 84-месечната гаранция е доказателство за качеството и надеждността, които марката Tesy предлага на своите клиенти.

Верига магазини ЗОРА ви предлага да разгледате и други Конвектори Tesy, които също могат да бъдат отлично допълнение към вашия дом. Нашият асортимент от Конвектори е внимателно подбран, за да отговори на високите изисквания на всеки клиент.

Изборът на Конвектор Tesy CN 052 200 EI CLOUD W F е избор за модерен и ефективен начин на отопление. Той не само ще внесе топлина във вашия дом, но и ще допринесе за намаляване на електроенергийните разходи благодарение на високата си енергийна ефективност. С този уред, вие инвестирате в дългосрочно решение за комфорт и топлина, което ще ви служи верно години наред.

В заключение, ако търсите надежден, стилен и лесен за управление отоплителен уред, Конвектор Tesy CN 052 200 EI CLOUD W F е идеалният избор за вас. Отоплете дома си с качество и стил, като изберете Tesy – марката, която разбира нуждите на съвременните домакинства.




Виж още Отоплители
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти