Компютърен аксесоар Thrustmaster Волан с педали TMX Force Feedback PC/Xbox

Компютърен аксесоар Thrustmaster Волан с педали TMX Force Feedback PC/Xbox

id s1558644
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

TMX: ПОТАПЯВАНЕ И РЕАЛИЗЪМ В СЪСТЕЗАТЕЛНИ ИГРИ НА XBOX ONE И PC


Феновете на състезателните симулятори ще харесат отзивчивата и безшумна система Force Feedback на волана, за по-добро усещане, невероятно близки до условията в реалния свят.
TMX е създаден за различни типове шфоьори: неговият ергономичен дизайн и набор от технологии, включени във волана, го правят напълно адаптивен към всички стилове на състезателни игри (рали, F1, NASCAR и дори GT). Състезателният волан се предлага с комплект 2 педали, които работят ефективно при всякакви обстоятелства.


РЕАЛИСТИЧЕН РАЗМЕР


Големината на волана е с диаметър 11 инча / 28 см: това гарантира пълна гъвкавост, което прави TMX чудесен за всички стилове на състезателни игри. Насладете се на тръпката от различни видове състезателни писти – интензивни F1 и рали състезания и всякакъв вид забавление на четирите колела.


900° ВЪРТЕНЕ НА КОЛЕЛОТО


Колелото може да направи до 2,5 завъртания, за безпрецедентно ниво на контрол на всеки завой.
Широкият ъгъл на въртене, предлаган от TMX (от 270° до 900°), позволява на всички виртуални пилоти да бъдат възможно най-прецизни във всякакъв вид състезание.


100% МЕТАЛНИ ПЕРЦА ЗА ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА СКОРОСТИ


TMX разполага с големи последователни лостни превключватели, изработени изцяло от метал.
Подобно на лостовите превключватели, намиращи се в много високопроизводителни автомобили, техният ергономичен дизайн позволява отлично управление — с плавно и отчетливо превключване на предавките.


ВИСОКО-ЕФЕКТИВНА СИЛА ОБРАТНА СРЕЩА


Силовата обратна връзка, включена в състезателните колела T150 (PS4/PC) и TMX (Xbox One/PC), е много адаптивна, с различни опции за регулиране на мощността. Тази силно отзивчива принудителна обратна връзка на волана позволява на виртуалните шофьори да маневрират с цялата прецизност, от която се нуждаят, за да подобряват непрекъснато представянето си в игрите.


ТИХА СИСТЕМА РЕМЪК-ШИБКА


Системата Force Feedback на ремъчната шайба, уникална за T150 (PS4/PC) и TMX (Xbox One/PC), представлява най-голямото предимство, осигурено от състезателните волани Thrustmaster.
Тази система позволява канализиране на звуци от двигателя, като същевременно осигурява усещане за плавност — за интуитивен контрол на силата на Force Feedback.


TH8A-СЪВМЕСТИМ


T150 (PS4/PC) и TMX (Xbox One/PC) са съвместими с TH8A – 100% метален превключвател – и T3PA – популярния комплект педали с 3 педали Thrustmaster (и двата се продават отделно).
TH8A се отличава с дизайн, вдъхновен от реалната автомобилна индустрия (с подвижно копче за превключване) и позволява два различни стила на превключване: H-образен (7+1) или последователен (+/-).



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти