Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800 , Процесор AMD RYZEN 5 5600X MPK , 1TB NVMe SSD , 16GB DDR4 3200MHz CL16 , PowerColor Fighter Radeon RX 6800 16GB , Без OS

Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800 , Процесор AMD RYZEN 5 5600X MPK , 1TB NVMe SSD , 16GB DDR4 3200MHz CL16 , PowerColor Fighter Radeon RX 6800 16GB , Без OS

id s705399
Описание

Запознайте се с бъдещето на гейминга! Представяме ви Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800, който е създаден да задоволи високите изисквания на всеки геймър и да предложи неповторимо изживяване с всяко стартиране на игра.

Процесор: Сърцето на тази машина е AMD RYZEN 5 5600X - процесор от средно-висок клас, който се отличава с изключителна производителност както в игрите, така и при мултитаскинг и създаване на съдържание.

Графична карта: Визуалните изживявания са гарантирани благодарение на PowerColor Fighter Radeon RX 6800 с 16GB видеопамет. Тази мощна графична карта, базирана на архитектурата RDNA 2 на AMD, осигурява високи кадрови честоти и качествено рендиране на графиката в съвременните игри.

Памет: За системната памет е избран 16GB DDR4 при 3200MHz CL16, което осигурява добър баланс между скорост и латентност, допълващ производителността на Ryzen 5 5600X и Radeon RX 6800 и подобряващ гейминг и мултитаскинг възможностите.

Съхранение: Бързото зареждане на игри и приложения е възможно благодарение на 1TB NVMe SSD, който осигурява бързи времена за стартиране и достатъчно капацитет за обширна библиотека от игри и приложения.

Кутия: Компютърът е поставен в стилен геймърски кутия с естетичен дизайн, който включва хексагонална RGB светлинна шарка на предния панел и обилно пространство за разширение и охлаждане. Марката е Cooler Master, известна с качествени компоненти за компютри.

Операционна система: Предлага се без операционна система, което дава свободата на потребителя да инсталира предпочитаната от него ОС.

В заключение, Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800 е създаден да предостави поглъщащо гейминг изживяване със своя напреднал процесор, висококачествени графични възможности, значителна бърза памет и бързо съхранение, всичко това в стилен геймърски шаси. Той е готов да се справи с изискващи игри и приложения, предлагайки на потребителите гъвкавостта да добавят предпочитаната от тях операционна система и допълнителна персонализация.

Този компютър е идеален за младите, амбициозни геймъри, които търсят върхова производителност и качество. Той е създаден да отговори на нуждите на динамичния начин на живот и да осигури незабравими моменти на забавление. Стилът и мощта на POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800 са това, което прави разликата в света на Настолни компютри.

Открийте още вълнуващи предложения от марката POWERCOLOR и разширете своята гейминг вселена с Настолни компютри POWERCOLOR.

С Компютър POWERCOLOR GAMING FIGHTER 6800, вие сте една стъпка преди останалите. Подгответе се за бъдещето на игрите - вече е тук, във Верига магазини ЗОРА.




Виж още Настолни компютри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти