Камера за видеоконферентни срещи Newline Huddle Cam
Описание
Plug-and-play решение за видеоконферентна връзка, предназначено за кътове за срещи и малки заседателни залиZOOM сертифицираноNewline Huddle Cam осигурява надеждна, безпроблемна комуникация с висококачествено аудио и видео изпълнение.

Решение за кътове за срещиНадградете кътовете си за срещи с Newline Huddle Cam, лесното за управление решение за видеоконференции. Той дава възможност на хората да се срещат бързо и лесно по всяко време и навсякъде.

Превъзходно конферентно изживяване и по-добро използване на пространствотоС 4K разделителната способност и експанзивната 120 ° широкоъгълна камера можете да използвате пространството си по-добре и екипът може да седи удобно навсякъде в стаята, без да бъде извън кадър.

         Интелигентно автоматично рамкиранеNewline Huddle Cam автоматично открива и рамкира всички участници в стаята. Оптимизирайте пространството и помага на аудиторията да остане концентрирана и ангажирана.

USB камерата предлага ясни изображения с превъзходна разделителна способност, разпознаване на лица и широко  зрително поле.    - 4K резолюция

    - Зрително поле 120 °

    - Детекция на лицето

    - Автоматично кадриране

    - Plug & play  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти