Кафемашина с капсули Philips Senseo CSA230/61 DEEP BLK , 1450 W
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да се насладите на перфектната чаша кафе с натискането на единствен бутон? Открийте Кафемашина с капсули Philips Senseo CSA230/61 DEEP BLK, която превръща утрото в незабравимо начало на деня.

С мощност от 1450 W и иновативната технология Crema Plus, тази кафемашина гарантира по-фина и плътна пяна на всяко кафе, което приготвяте. Системата Intensity Plus позволява регулиране на силата на напитката, за да отговори на всеки вкус. Черният цвят и стилен дизайн са създадени да се впишат идеално във всяка кухня.

С Philips Senseo не само ще се насладите на качествено кафе, но и ще допринесете за опазването на околната среда. Компостируемите кафе дози SENSEO® са биоразградими и екологично чисти, което прави тази машина идеален избор за съвременния и съзнателен потребител.

За да разнообразите своя избор от кафемашини с капсули, можете да разгледате и другите предложения на марката в нашия онлайн магазин. Открийте богатото разнообразие на Кафемашини с капсули Philips Senseo и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

За любителите на кафето, които ценят бързината и удобството, Кафемашина с капсули Philips Senseo CSA230/61 DEEP BLK предлага идеалното решение. С подвижната метална глава, поддръжката и почистването на машината са изключително лесни, което спестява време и усилия.

С двугодишната гаранция, която получавате при покупка, можете да сте сигурни в надеждността и дълготрайността на този продукт. Верига магазини ЗОРА се грижи за своите клиенти, предлагайки само висококачествени уреди, които да отговарят на високите изисквания на съвременния потребител.

Ако сте човек, който цени качеството и иска да се наслади на истинско кафе в уюта на своя дом, тази кафемашина е точно за вас. Независимо дали сте сам или със семейство, работещ професионалист или творец в търсене на вдъхновение, Philips Senseo ще ви осигури перфектната чаша кафе всеки път.

Не пропускайте да разгледате и останалите кафемашини с капсули в нашия онлайн магазин и да откриете тази, която отговаря на вашите предпочитания и начин на живот. С Верига магазини ЗОРА, вие сте на една стъпка от идеалното кафе, което заслужавате.

Изберете Кафемашина с капсули Philips Senseo CSA230/61 DEEP BLK и превърнете всяко сутрешно събуждане в незабравимо кафе изживяване. Защото всеки момент е ценен, а качественото кафе прави всеки момент още по-специален.




Виж още Кафемашини

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти