Кафемашина Finlux FEM-1877 , 20 Bar, 1150 W
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Започнете деня си с перфектното еспресо от Кафемашина Finlux FEM-1877, която е създадена за истинските ценители на кафето. Тази машина съчетава мощност и прецизност, за да предложи неповторимо кафе преживяване.

Мощност и налягане: С мощен двигател от 1150 вата, тази машина гарантира ефективно извличане на кафето. Освен това, тя се гордее с впечатляващо налягане от 20 бара, което е оптимално за създаването на богати и кремообразни еспресо шотове.

Качество на изработката: Външността е предимно от неръждаема стомана, което придава елегантен, модерен вид, който е и издръжлив. Този избор на материал предполага лесно почистване и поддръжка, както и дълготрайност.

Потребителски интерфейс: На предната част се намира удобен въртящ се диск, заедно с минималистични бутони, които осигуряват лесна и интуитивна работа. Този опростен интерфейс е подходящ както за начинаещи, така и за опитни баристи.

Парна дюза: Машината включва професионална парна дюза, която позволява на потребителите да разбиват мляко за лате, капучино и други млечни еспресо напитки, което я прави многофункционална в подготовката на напитки.

Портафилтър: Тя разполага със стандартен механизъм за портафилтър с удобна дръжка, което показва лесна употреба при заключване в главата на варене.

Капкова тава: Налична е също сменяема капкова тава в долната част за лесно почистване, която изглежда достатъчно голяма, за да побере няколко порции преди да се наложи изпразването ѝ.

Дизайн и детайли: Уредът има компактен и съвременен дизайн, което потенциално го прави подходящо допълнение към широк спектър от кухненски интериори.

Важно: Поради липсата на изображения, показващи контролния панел в детайли, не можем да предоставим описания на специфични режими, настройки или каквито и да е цифрови дисплеи.

Изберете Кафемашини Finlux за вашето домакинство и се насладете на висококачествено кафе всеки ден. Разгледайте и другите ни предложения от категорията Кафемашини, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди.

С Кафемашина Finlux FEM-1877 всяко сутрин ще бъде специално. Представете си аромата на свежо смляно кафе, който запълва кухнята ви, докато се подготвяте за предизвикателствата на новия ден. Със своята мощност и впечатляващо налягане, тази кафемашина е идеалният избор за тези, които не правят компромис с качеството на своето кафе. Нейният устойчив и стилен дизайн ще се впише безупречно във всяка кухня, а лесната за използване интерфейс и парна дюза ще ви позволят да експериментирате с различни видове кафе напитки. Изберете качеството и професионализма с Кафемашини Finlux.




Виж още Кафемашини

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти