Кафемашина Finlux FEM-1855 , 20 Bar, 1360 W
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да се насладите на перфектното еспресо у дома? Кафемашина Finlux FEM-1855 е тук, за да превърне това желание в реалност!

1. Дизайн и Изработка:

С изчистената си визия от неръждаема стомана, Кафемашина Finlux FEM-1855 е не просто уред, а стилен акцент във всяка кухня. Компактният ѝ дизайн я прави идеална както за домашна, така и за офис среда, без да заема много място.

2. Потребителски Интерфейс:

С дигитален контролен панел и осветени икони, управлението на машината е интуитивно и лесно. Бутоните са подредени така, че да улеснят избора на еспресо, гореща вода и пара.

3. Възможности за Приготвяне:

С професионална дръжка на портафилтъра за мляно кафе, машината позволява приготвянето на едно или двойно еспресо, което гарантира, че всяко кафе ще бъде точно по ваш вкус.

4. Пенене на Мляко:

Вградената парна тръбичка позволява да се приготвят различни млечни кафе напитки, като капучино и лате, с перфектно спенено мляко.

5. Резервоар за Вода:

Прозрачният резервоар за вода с ясно видими минимални и максимални индикатори е лесен за премахване, пълнене и почистване, което спестява време и усилия.

6. Поддръжка и Почистване:

Подносът за капки с метален финиш е предназначен да събира разливанията и улеснява почистването, което прави поддръжката на машината изключително лесна.

Конструкцията и контролите на Кафемашина Finlux FEM-1855 обещават дълготрайност и лесна поддръжка, докато възможностите ѝ за приготвяне на разнообразни еспресо-базирани напитки предлагат удобство и качество на всяко кафе любител.

За тези, които ценят бързината и удобството, машината разполага с мощна помпа с постоянно налягане от 20 бара и бързо загряване чрез термо блок система. Функцията "Автоматично изключване" допринася за енергийната ефективност и безопасността на уреда.

С гаранция от 24 месеца, Кафемашина Finlux FEM-1855 е инвестиция, която си струва за всеки, който обича качественото кафе. Открийте повече Кафемашини Finlux и разгледайте широката гама от Кафемашини, които предлагаме, за да намерите най-подходящата за вашия дом или офис.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси бърз и ефективен начин да се наслади на кафе преди работа, или любител на кафето, който иска да експериментира с различни кафе напитки у дома, Кафемашина Finlux FEM-1855 е идеалният избор за вас.




Виж още Кафемашини

Технически характеристики

Цвят:  Черен / Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти