Кафемашина DeLonghi ECOV311.GR Icona Vintage , 15 Bar, 1100 W
Описание

Започнете деня си с аромат на истинско италианско еспресо, благодарение на Кафемашина DeLonghi ECOV311.GR Icona Vintage. Тази елегантна машина е истинско бижу за вашата кухня, съчетавайки класически дизайн с модерна функционалност.

С мощността си от 1100 W и налягане на помпата от 15 Bar, тази кафемашина гарантира перфектно еспресо с богат и плътен вкус. Интуитивните контроли и удобството на 1.40 литра контейнер за вода правят приготвянето на кафе лесно и приятно занимание.

За любителите на капучино, DeLonghi ECOV311.GR предлага парна дюза, която превръща млякото в кремообразна пяна, идеална за вашето утро. Освен това, функцията за подгряване на чашите ще запази вашето кафе топло по-дълго време.

Кафемашината е оборудвана с единична и двойна цедка, както и с мерителна лъжица с тампер, което ви позволява да дозирате кафето според вашите предпочитания. Допълнително, машината е съвместима с E.S.E. дози, което я прави изключително гъвкава и удобна за употреба.

С размери 315/255/290 мм, тази кафемашина се вписва идеално във всяка кухня, като добавя стил и изисканост. Автоматичното изключване е не само енергоспестяващо, но и безопасно, гарантирайки ви спокойствие, дори когато сте в бързина.

Изборът на Кафемашини DeLonghi е предпочитан от хора, които ценят качеството и дълготрайността. С 24 месеца гаранция, вие инвестирате не само във вкуса на кафето си, но и в надеждността на уреда.

Ако сте естет, който обича да се наслаждава на малките удоволствия в живота, Кафемашина DeLonghi ECOV311.GR Icona Vintage е създадена за вас. Тя е идеалният избор за съвременния индивид, който търси баланс между функционалност и дизайн.

Разгледайте и други Кафемашини DeLonghi, за да откриете уреда, който отговаря най-добре на вашите нужди и вкус. Или разгледайте нашия широк асортимент от Кафемашини, за да се уверите, че избирате най-доброто за вашия дом.

Верига магазини ЗОРА ви предлага качествени продукти, които отговарят на високите стандарти на всеки ценител на кафе. С Кафемашина DeLonghi ECOV311.GR Icona Vintage, всяко сутрин ще бъде приветствана с перфектната чаша кафе, подготвена с любов и майсторство.




Виж още Кафемашини
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти