Кафеавтомат Bosch TIE20301 , 15 Bar, 1300 W
ОписаниеХарактеристики

Започнете деня си с перфектно приготвено кафе от новия Кафеавтомат Bosch TIE20301! С мощност от 1300 W и налягане на помпата от 15 Bar, този кафеавтомат гарантира, че всяка чаша кафе ще бъде с неповторим вкус и аромат.

Стилният дизайн в копринено сребрист цвят ще се впише идеално в интериора на всяка кухня, а компактните размери (378 x 247 x 420 мм) позволяват лесно позициониране на уреда. Керамичната кафемелачка осигурява равномерно смилане на кафето, което е основа за качествената чаша кафе, а капацитетът на контейнера за кафе от 250 грама позволява да се наслаждавате на любимата напитка по-дълго време без да се налага често зареждане.

Този кафеавтомат предлага избор от четири различни вида кафе напитки, което го прави идеален за всеки вкус. С капацитет на контейнера за вода от 1.40 литра, можете да приготвите множество чаши, преди да се наложи да зареждате отново, което е удобно при посрещане на гости или за големи семейства.

Крема дискът осигурява богата и плътна пяна, която е визитната картичка на всяко еспресо. С класическия накрайник за разпенване, любителите на капучино и лате могат лесно да приготвят млечната пяна точно както предпочитат. А за тези, които обичат да експериментират, регулирането на силата и аромата на кафето, както и персоналните настройки, предоставят възможност за персонализиране на напитката до съвършенство.

Сензорният дисплей улеснява управлението на кафеавтомата и добавя модерен акцент към неговата функционалност. Съвместимостта с филтъра за вода Brita гарантира, че водата, използвана за вашето кафе, винаги ще бъде от най-високо качество. Автоматичната програма за бързо изплакване при включване осигурява дълготрайност и лесна поддръжка на уреда, а свалящият се блок за приготвяне на кафе позволява лесно и хигиенично почистване.

С двугодишната гаранция, която получавате с покупката на Кафеавтомат Bosch TIE20301, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта. Този кафеавтомат е идеален за заети професионалисти, които ценят бързината и удобството, както и за любителите на кафето, които искат да се насладят на бариста качество у дома.

Разгледайте и другите Кафеавтомати Bosch в нашия онлайн магазин и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Или ако искате да видите още повече варианти, посетете нашата секция с Кафеавтомати, където ще намерите богат избор от модели и марки.

Насладете се на всяка сутрин с кафе, приготвено с любов и майсторство от Кафеавтомат Bosch TIE20301 - защото всеки момент заслужава да бъде специален.




Виж още Кафемашини

Технически характеристики

Цвят:  Копринено сребристо
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти