Кафе Lavazza AMM INTENSO
Описание

Открийте магията на сутрешното кафе с "Кафе Lavazza AMM INTENSO" - истинско пътешествие за сетивата, което превръща всяка чаша в незабравимо преживяване.

Кафе Lavazza AMM INTENSO е създадено за ценители, които търсят балансирано, но силно еспресо с характер. Съчетанието от висококачествена Арабика от Централна и Южна Америка и избрана Робуста от Африка и Азия дарява този бленд с дързък и плътен вкус, обогатен с пикантни нюанси и дълготраен послевкус. Интензитетът на номер 13 обещава наистина силно кафе, което събужда сетивата и зарежда с енергия.

Обработката на кафето се извършва в Гатинара, Италия, където майсторите на Lavazza влагат своята страст и умения, за да превърнат зърната в перфектно изпечено кафе. Ароматът е обогатен с наситени нотки на какао и подправки, което прави "Кафе Lavazza AMM INTENSO" подходящо не само за сутрешно еспресо, но и за различни напитки с мляко, като капучино или лате.

Всяка кутия съдържа 16 капсули, които са идеални за бързо и лесно приготвяне на качествено кафе у дома. Съвместими са с кафемашини, които поддържат този формат капсули, осигурявайки ви винаги еднакво вкусно кафе.

За любителите на Кафе, кафе капсули и аксесоари, които търсят качество и удобство, "Кафе Lavazza AMM INTENSO" е идеалният избор. То е създадено да задоволи и най-взискателните вкусове, като предлага богат и интензивен вкус, който може да бъде насладен по всяко време на деня.

Ако желаете да разнообразите своя избор от кафе, можете да разгледате и други продукти от марката, като посетите Кафе, кафе капсули и аксесоари Lavazza. Там ще откриете разнообразие от аромати и интензитети, които да отговорят на вашите предпочитания.

Без значение дали сте млад професионалист, който търси бърз и енергизиращ старт на деня, или родител в движение, нуждаещ се от момент на спокойствие преди началото на забързаното ежедневие, "Кафе Lavazza AMM INTENSO" е тук, за да предложи качество и удоволствие във всяка чаша. Със своя интензивен вкус и аромат, това кафе е идеалният спътник за вашия ден.

Изберете "Кафе Lavazza AMM INTENSO" и се насладете на вълшебството на истинско италианско кафе, което превръща всяка пауза в истински ритуал. Потопете се в света на кафе капсули и аксесоари, които превръщат кафе-паузата в незабравимо изживяване.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти