Интерактивен мулти-тъч LED дисплей Clevertouch Impact 75”

Интерактивен мулти-тъч LED дисплей Clevertouch Impact 75”

id s641668
Описание

Богат на функции и бюджетен!

 

Технология с висока прецизност

Нашата патентована технология Super Glide Touch предлага най-гладкото писане върху сензорен екран. Плавно е като писане на бяла дъска - без забавяне. С възможността да се прави разлика между изтриване с длан, докосване с пръст и писане на стилус, няма нужда да променяте настройките в процеса на работа.

 

Безкрайна Бяла дъска

Никога не оставайте без място с нашето безкрайно работно платно. С инструменти за броене, превръщане на ръкописен текст в печатен и възможност за вмъкване на изображения и фигури, всички от които могат да бъдат запазени, отпечатани или споделени на ученически устройства.

LUX 8.0

Лесен за използване интерфейс. Прости, бързи, интуитивни приложения и жестове, създадени да направят ежедневните задачи безпроблемни.

Cleverstore

Достъп до стотици безплатни приложения за преподаване, за да направите уроците по-ангажиращи.

Дистанционно управление

Преглеждайте, контролирайте, актуализирайте и отстранявайте проблеми от разстояние. Вашият ИТ администратор може да работи на екрана на Clevertouch, без да е необходимо да идва в класната стая. Винаги ще разполагате с най-новите версии на приложения и софтуер, без да е необходимо да инсталирате каквито и да било файлове, когато трябва да преподавате.

Аудио

2 x 15W високоговорители за кристално чисто качество на звука от всяка точка на стаята.

Свързаност

Широк набор от портове за свързаност, включително един от най-новите USB-C портове. Позволява еднокабелна връзка за аудио, видео и докосване.

Разширена гаранция

С петгодишна гаранция и фантастична поддръжка ви осигуряваме спокойствие. 

Виж още Специализирани Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти