Игра 4 Gran Turismo 7

Игра 4 Gran Turismo 7

id s712528
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Gran Turismo 7 е вече ТУК!

Впуснете се в зашеметяващи състезания с видеоиграта Gran Turismo 7. С различните режими на игри, любими на феновете, GT мисии, Аркейд и Училище по шофиране. Бъдете това, което вие искате, дали ще сте типичен състезател, колекционер на коли, маниак по тунинг или дизайнер на облекла, това зависи изцяло от вас!

От класически превозни средства и писти до повторното въвеждане на легендарния GT Simulation Mode – GT 7 обединява най-добрите характеристики от предшествениците на серията заедно с бъдещето.

Сдобийте се с коли, подобрете ги и се състезавайте с GT Simulation Mode. Потопете се във вълнуващата самостоятелна кампания и отключете нови автомобили и предизвикателства. Ако пък тръпнете да се състезавате с други, усъвършенствайте уменията си и се впуснете в GT Sport Mode.

Седнете зад волана на над 420 автомобила още от първия ден на Gran Turismo 7, които пресъздават външния вид и усещането на класическите двигатели в несравними детайли. Почувствайте уникалността на всяка кола, докато се движите по над 90 писти при динамични метеорологични условия.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти