HP Лазерно многофункционално устройство 3 в 1 LaserJet Managed MFP E731DN, А3, монохромно
Описание

За да закупите това устройство е необходимо да имате сключен IPS договор, с който можете да планирате и оптимизирате разходите си. Това е идеална възможност да се съсредоточите върху целите на своя бизнес и да оставите IPS да се погрижи за вашите печатни нужди. Повече информация ще откриете тук.

Днешното работно място е по-отворено и подвижно, което спомага за насърчаване на сътрудничеството и комуникацията между членовете на вашия екип. Вашият принтер HP може да играе ключова роля за това!

По-добър печат за по-добра планета
Пестете ресурси с нашите енергийно ефективни принтери, които отговарят на PEAT Gold, Blue Angel и Energy Star стандартите, подкрепяйки целта на HP за въглеродна неутралност и напълно зелена икономика.

Проектиран за елиминиране на отпадъци
Нашите устройства са проектирани със специално отношение към планетата, енергийно ефективен печат и тонер касети, за които са използвани повече от 59%рециклирани материали, както и 90% рециклирана опаковка. Печат, който поставя планетата на първо място.

Пробивна технология на тонера
С формули, които отговарят на стандартите на въздуха в помещенията и ултраниско топене на тонера, който работи ефективно и се грижи както за печата, така и за планетата.

Намалете разхода на хартия
Чрез използването на HP Pull/Pin решения и двустранен печат като настройка по подразбиране, устройствата пестят хартия винаги, когато е възможно.

Удължаване на живота на продукта
Издръжливите ни модулни конструкции и предсказуемата диагностика на HP SDS помагат да запазим безупречната работа на продуктите по-дълго.

Лесно рециклиране с партньорите на HP Planet
Нашите усилия продължават да личат дори в момента, в който спрете да печатате. Заедно с нашите партньори HP Planet предлагаме удобен начин за рециклиране на хардуера и консумативите, които са използвани.

  • Многофункционалната система за лазерен печат на HP HP LaserJet Managed MFP E731dn (5QJ98A) е наградена със Син ангел според DE-UZ 219 в търговска употреба за 33 страни за покриване на повече от 100 строги критерия.
  • Сертифицирането на печатни системи на HP по критериите за награждаване DE-UZ 219 се извършва само с оригинални касети на HP. Това включва тонер касети на HP, както и касети с мастило на HP.
  • Скорост на печат/копиране: до 30 страници в минута.
  • HP LaserJet Managed MFP E731DN предлага голямо разнообразие от функции за безопасност и опазване на околната среда. Системата за печат отговаря на множество изисквания на програмата „HP Design for Environment“, както и на следните екологични критерии:

           - Енергия: отговаря на критериите на Energy Star.
           - Емисии: ниски емисии в съответствие с DE-UZ 219; принос към концентрациите във въздуха в затворени помещения далеч под съответните международни стандарти (немски AGW, европейски BOELV, американски PEL).
           - Шум: ниски емисии на шум в съответствие с DE-UZ 219.
           - Използване на хартия: подходящо за използване на рециклирана хартия съгласно EN 12281; опция за пестене на хартия с двустранен печат.
           - Дълготрайност: наличие на обмен и резервни части за най-малко пет години след края на производството.
  • BLI 2023 А3 Награда „Линия на годината“ може да видите тук.

    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти