Хладилник Side-by-Side Finlux FFD480IX , 421 l, E , No Frost , Инокс
ОписаниеХарактеристики

Открийте новото измерение на свежестта с хладилник SIDE BY SIDE Finlux FFD480IX! Със своя модерен дизайн и иновативни функции, той е идеалният избор за всяко съвременно домакинство.

Запознайте се с впечатляващия обем от 421 литра, който този хладилник предлага. С разделението на 271 литра за хладилната и 150 литра за фризерната част, ще имате достатъчно място за всичките си продукти, подредени и лесно достъпни. No Frost системата осигурява равномерно охлаждане, предотвратява образуването на лед и иней и спестява време от размразяване.

Енергиен клас E гарантира, че хладилникът е ефективен и икономичен, с годишна консумация от едва 280 kWh. Размерите му са оптимизирани за максимално удобство - 1800 мм височина, 790 мм ширина и 700 мм дълбочина. Интегрираният външен дисплей позволява лесно управление на функциите, включително и практичната функция "Ваканция", която намалява консумацията по време на ваше отсъствие.

Сигурността е на първо място с вградената аларма за отворена врата, която предотвратява ненужното повишаване на температурата и разхода на енергия. Стъклените полици и рафтове са не само елегантни, но и лесни за почистване. LED осветлението в хладилната част осигурява отлична видимост на продуктите.

Стилният и изчистен иноксов цвят придава луксозен завършек на вашия кухненски интериор, а с нивото на шум от едва 39 dB, хладилникът е почти незабележим. Въпреки че вратите не могат да се обръщат, тяхното фиксирано отваряне е проектирано така, че да осигури максимално удобство и ергономичност.

В случай на прекъсване на електрозахранването, хладилникът Finlux FFD480IX гарантира до 15 часа съхранение на продуктите ви, а капацитетът му на замразяване за 24 часа е 10 кг, което е идеално за запазване на свежестта на по-големи количества храна.

Този хладилник е перфектен за семейства, които ценят качеството и функционалността, както и за хора с активен начин на живот, които се нуждаят от надежден уред, който да пази продуктите им свежи за по-дълго. SIDE BY SIDE моделът е изключително подходящ за домакинства, които обичат да приготвят храната си у дома и да експериментират с разнообразни рецепти, като същевременно се стремят към стил и ефективност.

Открийте още SIDE BY SIDE Finlux модели и се уверете, че избирате най-доброто за вашия дом. Посетете нашата категория SIDE BY SIDE и разгледайте разнообразието от висококачествени хладилници, които предлагаме.

С хладилник Finlux FFD480IX, вие не просто купувате уред - вие инвестирате в комфорт, ефективност и стил за вашата кухня. Защото знаем, че домът е мястото, където се съхраняват не само хранителни продукти, но и спомени и топли семейни моменти.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти