Хладилник с горна камера Crown GN 263*** , 213 l, F , Статична , Бял
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Хладилникът с горна камера Crown GN 263 - съчетание от простор, функционалност и енергийна ефективност

С хладилник с горна камера Crown GN 263 ще получите перфектното решение за съхранение на вашите храни. С общ полезен обем от 213 литра този модел предлага достатъчно пространство за съхранение на всичко, от свежи продукти до замразени храни.

Хладилната част разполага с полезен обем от 171 литра, където можете да организирате свежите си продукти и да поддържате ги свежи за по-дълго време. Фризерната част има полезен обем от 42 литра, която ви позволява да замразявате и съхранявате замразени храни за по-дълъг период от време.

Този модел е оборудван със статична система на охлаждане, която осигурява стабилни и оптимални условия за съхранение на вашите храни. Стъклените полици и рафтовете ви помагат да поддържате ред и организация във вашата хладилна част.

Хладилникът е снабден с LED осветление, което осигурява ясна видимост и лесно откриване на продуктите вътре. Той разполага и с възможност за обръщане на вратите, което ви дава гъвкавост при поставянето му в кухнята.

С ниво на шум само 41 dB(A), хладилникът работи тихо и незабележимо във вашата кухня. Това ви позволява да се насладите на спокойствие и комфорт, без нежелан шум.

Хладилникът се предлага в бял цвят, който се вписва перфектно във всяка кухня. С височина от 1440 мм, ширина от 540 мм и дълбочина от 570 мм, той е компактен и подходящ за всеки дом.

Поръчайте хладилник с горна камера Crown GN 263 и се насладете на удобството, функционалността и енергийната ефективност, които той предлага!




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти