Хладилник с фризер Sharp SJ-BB04DTXWF*** , 268 l, F , Статична , Бял
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежестта и организацията? Представяме ви Хладилник с фризер Sharp SJ-BB04DTXWF, който съчетава модерен дизайн, функционалност и ефективност, за да отговори на всички ваши нужди.

С общ полезен обем от 268 литра, този хладилник предлага просторно и добре структурирано пространство за съхранение на хранителни продукти. Хладилната част разполага с 184 литра за свежи плодове, зеленчуци и напитки, докато фризерната част с 84 литра е идеална за замразени продукти и дългосрочно съхранение.

Системата за охлаждане е статична, което гарантира равномерно разпределение на температурата и надеждност на уреда. Енергийният клас F осигурява ефективност, като годишната консумация е само 277 kWh, което ще се отрази положително на вашите сметки за ток.

Дизайнът на хладилника е изчистен и елегантен в бял цвят, който лесно се вписва във всяка кухня. Размерите му са оптимизирани за максимално удобство - височина 1770 mm, ширина 540 mm и дълбочина 595 mm. Освен това, хладилникът е оборудван с стъклени полици и рафтове, които са не само здрави, но и лесни за почистване.

Сред удобствата, които този модел предлага, са LED осветлението в хладилната част, което осигурява отлична видимост, поставка за бутилки за удобно съхранение на напитки и Odour free технологията, която предотвратява неприятните миризми. Нивото на шум е ниско, само 40 dB, което прави уреда почти незабележим в ежедневието.

За тези, които ценят гъвкавостта, хладилникът предлага възможност за обръщане на вратите, така че да се адаптира към всяко помещение. Също така, в случай на прекъсване на електрозахранването, уредът запазва храната ви свежа до 10 часа.

С четири рафта и три чекмеджета, включително специално за зеленчуци, както и форма за лед, този хладилник е перфектният избор за семейства, които търсят удобство и организация в кухнята. Капацитетът на замразяване за 24 часа е 10 кг, което е идеално за подготовка на храна за бъдеще.

Ако търсите уред, който да отговаря на вашите високи изисквания за качество и функционалност, Хладилници с фризер Sharp са отличен избор. Открийте разнообразието от модели и намерете перфектния за вашия дом.

Верига магазини ЗОРА ви предлага този стилен и практичен хладилник, който ще се превърне в незаменим помощник във вашата кухня. За повече информация и разглеждане на други модели, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Хладилници с фризер, които предлагаме.

Изберете качество и ефективност с Хладилник с фризер Sharp SJ-BB04DTXWF и преобразете начина, по който съхранявате и организирате храната си. Създайте уют и комфорт във вашата кухня сега!




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти