Хладилник с фризер LG GBV3100DPY , 344 l, D , No Frost , Инокс
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете кухнята си в оазис на свежест и модерен дизайн? Представяме ви хладилник с фризер LG GBV3100DPY, който съчетава елегантен външен вид с иновативни технологии за съхранение на хранителни продукти.

С общ полезен обем от 344 литра, този уред е идеален за домакинства, търсещи просторно и функционално решение за съхранение на храна. Благодарение на системата No Frost, забравете за натрупването на лед и инея и ръчното размразяване. Това гарантира равномерно охлаждане и по-дълга свежест на продуктите.

Енергиен клас D на този модел означава, че уредът е проектиран с мисъл за намаляване на консумацията на енергия и опазване на околната среда. Смарт решенията за съхранение са видими във вътрешността на хладилника, като "Multi Air Flow" охлаждане, "Moist Balance Crisper" и чекмедже "Fresh Converter" създават оптимални условия за различни видове храни, от зеленчуци до меса, удължавайки тяхната свежест и срок на годност.

Интелигентният инверторен компресор поддържа точен контрол на температурата, адаптирайки се към различните условия на натоварване за повишена ефективност и намалено ниво на шум. Управлението на LG GBV3100DPY е лесно и интуитивно, с дигитални сензори на предния ръб за регулиране на температурните настройки и режими на работа като "Express Freeze", "Express Cool" и "Vacation" режим.

Вътрешното разпределение на хладилника е максимално ефективно, с множество отделения, рафтове и джобове на вратата за организирано съхранение, докато функцията "Door Cooling+" осигурява бързо и равномерно разпределение на студения въздух.

В крайна сметка, LG GBV3100DPY е богат на функции и практичен домакински уред, който отговаря на нуждите на съвременния начин на живот, предлагайки комбинация от просторно съхранение, напреднала охладителна технология и енергийна ефективност. За още предложения от тази категория и марка, посетете Хладилници с фризер LG.

Ако сте младо семейство, което цени качеството и иновациите в домакинските уреди, този хладилник с фризер е точно за вас. Съчетанието от стил и функционалност го прави идеален избор за вашата кухня. Освен това, с 10 години гаранция на линеарния инверторен компресор, можете да бъдете сигурни в дългосрочната инвестиция и надеждност на уреда.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения за Хладилници с фризер, за да намерите най-подходящия за вашите нужди и предпочитания. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи качество и иновации, които да направят всеки ден по-лесен и приятен.




Виж още Хладилници

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти