Готварска печка (ток/газ) Gorenje GK5B41WF , 2 газ 2ток , Бял
ОписаниеХарактеристики

Открийте магията на перфектните ястия с готварската печка Gorenje GK5B41WF, която превръща всяко готвене в истинско удоволствие. Съчетанието от газ и електричество в един уред осигурява гъвкавост и точност, което е идеално за всеки кулинарен ентусиаст.

С гаранция от 24 месеца, тази готварска печка предлага мултифункционална фурна с обем от 70 литра, която е достатъчно просторна за приготвяне на големи ястия или множество порции едновременно. Деветте функции на фурната позволяват разнообразие от техники на готвене - от печене на хрупкави пици до нежно задушаване.

Енергиен клас A гарантира, че уредът е енергоспестяващ, намалявайки разходите за електричество и помагайки на околната среда. Механичното управление на фурната е интуитивно и лесно за използване, а липсата на дисплей и Pull-Push бутони подчертава нейната практичност и безпроблемна експлоатация.

С размери - височина 850 мм, ширина 500 мм и дълбочина 600 мм, тази готварска печка е идеална за всяка кухня, като предлага достатъчно място за готвене, без да заема прекалено много пространство. Осветлението с LED лампи осигурява отлична видимост вътре във фурната, а механичният таймер помага за точното проследяване на времето за готвене.

Четирите котлона - два на газ и два на ток, предлагат разнообразие от опции за готвене, позволявайки на потребителите да избират най-подходящия източник на топлина за всяко ястие. Двойните стъкла на вратата не само подобряват изолацията и ефективността, но и улесняват почистването, което е допълнително улеснено от водната технология за почистване.

Бялата цветова гама на печката придава чист и свеж вид на кухнята, като се вписва лесно във всякакъв интериор. За тези, които търсят удобство и функционалност в кухнята, Gorenje GK5B41WF е идеалният избор.

Подходяща за семейства, които обичат да се събират около трапезата, както и за самостоятелно живеещи индивиди, които ценят бързината и ефективността в приготвянето на храната, тази готварска печка е създадена да удовлетвори различните нужди и предпочитания на всеки кулинар.

За тези, които търсят разнообразие и искат да разгледат още готварски печки, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор от уреди, които могат да задоволят всеки вкус и нужда. А ако сте фен на марката Gorenje, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Готварски печки Gorenje, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите изисквания.

В заключение, готварската печка Gorenje GK5B41WF е съвременно решение за всеки дом, което обещава качество, надеждност и удовлетворение от всяко приготвено ястие. Открийте удоволствието от готвенето с уред, който е създаден да вдъхновява и да превръща всяко хранене в празник за сетивата.




Виж още Готварски печки

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти