Геймърски пад World of WarCraft Shadowlands - Bastion, XL
Икона нов продукт

Геймърски пад World of WarCraft Shadowlands - Bastion, XL

id s2626524
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Защо да се задоволявате с обикновен геймърски пад, когато можете да превърнете вашия бюро в портал към Bastion от "World of Warcraft: Shadowlands"? Представяме ви Геймърски пад World of WarCraft Shadowlands - Bastion, XL от Blizzard, който не само ще оптимизира вашето игрово пространство, но и ще добави магическо усещане към всяка ваша игра.

    ### Design & Theme:

    Този геймърски пад е истинско произведение на изкуството, вдъхновено от зоната Bastion в епичната вселена на "World of Warcraft: Shadowlands". Обгърнат в облаци, той създава илюзията за плаващи острови, а логата на World of Warcraft и Shadowlands добавят автентичен чар, който всеки фен на франчайза ще оцени.

    ### Functionality & Ergonomics:

    С размери от 900x420 мм, този геймърски пад е достатъчно голям, за да побере както клавиатура, така и мишка, оптимизирайки пространството на вашия бюро. Повърхността му е гладка и осигурява перфектно плъзгане на мишката и стабилност на клавиатурата.

    ### Quality & Durability:

    Изработен от издръжлив материал, този пад е проектиран да издържи на дълги игрови сесии и редовна употреба. Текстурираната му подложка гарантира, че ще остане неподвижен върху бюрото, предотвратявайки хлъзгане.

    ### Specifications:

    С размерите си от 900x420 мм, геймърският пад предлага обширно покритие, което е отбелязано на опаковката, за да сте сигурни в размера, който получавате.

    ### Packaging:

    Опаковката е съобразена с колекционерите и ентусиастите, като е брандирана и подчертава ключовите атрибути и предимства на продукта, като контрола на повърхността и издръжливостта.

    ### Additional Advantages:

    Повърхността на пада е водоустойчива и лесна за почистване, което улеснява поддържането на хигиената след случайно разлято питие. Статусът му на лимитирано издание също така го прави желана придобивка за колекционерите и истинските фенове на играта.

    Представете си как Геймърски пад World of WarCraft Shadowlands - Bastion, XL се превръща в основа на вашата игрова станция, където всяка битка и мисия се преживява с още по-голяма интензивност. Той е създаден с мисъл за качество и издръжливост, за да издържи на натиска от продължителните игрови сесии.

    Ако сте геймър, който цени детайлите и иска да се потопи изцяло в света на любимата си игра, този геймърски пад е точно за вас. Независимо дали сте млад или в зряла възраст, мъж или жена, сам или във връзка, ако страстта ви е геймингът, този пад ще ви помогне да изведете уменията си на ново ниво.

    Разгледайте и другите Геймърски падове Blizzard, за да намерите перфектния аксесоар, който да допълни вашето игрово пространство. Или ако искате да разгледате още повече варианти, посетете нашата секция с Геймърски падове, където ще откриете разнообразие от продукти, които да задоволят вашите нужди.

    С Геймърски пад World of WarCraft Shadowlands - Bastion, XL, всяка игра се превръща в епично приключение, а всяка победа - в легендарен подвиг. Направете своя избор сега и превърнете играта си в незабравимо изживяване!



    Технически характеристики

    Цвят:  Многоцветен
    Съвместимост:  Всички видове мишки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти