Генератор ток бензин RAIDER 5kW 230&380V RD-GG07

Генератор ток бензин RAIDER 5kW 230&380V RD-GG07

id s613128
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Замисляли ли сте се какво би било да имате надежден източник на енергия, където и да се намирате? Представяме ви Генератор ток бензин RAIDER 5kW 230&380V RD-GG07 – мощен и надежден партньор за всяка ситуация, където е необходима автономна електроенергия.

Със своята впечатляваща мощност от 5000 W, този генератор е идеален за професионалисти и домашни майстори, които знаят, че всяка работа се нуждае от стабилен и сигурен източник на енергия. Освен това, с обем на резервоара от 25 литра и максимален разход на гориво от само 0,325 l/kWh, RAIDER предлага ефективност, която ще ви спести време и пари.

Двигателят на генератора е 4-тактов, бензинов с обем от 389 cm³, гарантиращ дълготрайна работа и ниски нива на шум. Ръчното стартиране на двигателя е лесно и удобно, а оборотите от 3600 min-1 осигуряват стабилност на тока, който генераторът произвежда. С изходящ ток 220V/380V и честота 50Hz, този генератор е съвместим с почти всички уреди, които може да се наложи да използвате.

С тегло от 84 кг, Генератор ток бензин RAIDER е проектиран да бъде устойчив и лесен за транспортиране. Независимо дали сте на строителна площадка, в градината или на къмпинг, този генератор ще бъде вашата мобилна централа, която не ви оставя на тъмно.

Избирайки продукти от категорията Компресори и други големи машини, вие инвестирате в качество и производителност. Ако търсите още варианти на марката RAIDER, разгледайте нашата селекция Компресори и други големи машини RAIDER, където ще откриете множество решения, отговарящи на вашите нужди.

Подходящ за всякакви условия, Генератор ток бензин RAIDER 5kW е предпочитан от хора, които ценят самостоятелността и сигурността. Той е идеален за семейства, които обичат да пътуват или прекарват времето си навън, както и за професионалисти, които не могат да си позволят прекъсвания в работата.

Избирайки този генератор, вие не само получавате качествен продукт, но и мир на ум, знаейки, че винаги ще имате достъп до електричество, когато ви е необходимо. Независимо дали сте сами, със семейството или на работа, RAIDER е марката, на която можете да разчитате.

Не позволявайте на неочакваните ситуации да ви изненадат. Бъдете подготвени за всяко предизвикателство с Генератор ток бензин RAIDER 5kW 230&380V RD-GG07. Открийте своята независимост и свобода с едно умно и практично решение, което ще ви служи верно години наред.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти