Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI , Механично , 77 , А , Водно почистване

Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI , Механично , 77 , А , Водно почистване

id s1982850
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния помощник в кухнята – Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI, която обещава да превърне всяко ваше кулинарно начинание в истинско изкуство. Със своя елегантен дизайн в цвят слонова кост, тази фурна ще се впише идеално в интериора на вашата кухня, като добави стил и модерен акцент.

С обем от 77 литра, тази мултифункционална фурна от марката Gorenje предоставя достатъчно място за приготвяне на разнообразни ястия, дори и за големи семейства или събирания с приятели. Освен това, с енергиен клас А, тя гарантира ефективност и икономия на енергия при всяка употреба.

Иновативните функции на фурната като AirFry за готвене с горещ въздух и GentleBake за бавно и деликатно печене, са само част от 13-те програми, които ще улеснят и обогатят вашето кулинарно творчество. Любителите на италианската кухня ще оценят специалната функция Пица, а с опцията FrozenBake можете да печете замразени храни без предварително размразяване.

За удобство, фурната разполага с механично управление и електронен таймер с аналогов дисплей, което улеснява настройката и контрола на времето за готвене. С функцията за бързо нагряване, вече не трябва да чакате дълго, за да започнете приготвянето на вашите любими ястия.

Почистването на фурната вече не е трудоемка задача, благодарение на системата за водно почистване, която значително улеснява поддръжката. Двойните стъкла на вратата не само подобряват изолацията, но и улесняват почистването, като гарантират безопасност по време на употреба.

За да отговори на нуждите на всеки кулинарен ентусиаст, фурната е снабдена с две тави и решетка, които допълнително разширяват възможностите за готвене. С максимална температура на готвене до 300 градуса Целзий, можете да бъдете сигурни, че всяко ястие ще бъде приготвено до съвършенство.

Размерите на фурната (595x595x564 мм) и размерите за вграждане (590x560x550 мм) я правят идеален избор за всяка модерна кухня, като осигуряват лесна инсталация и перфектно вписване в кухненските шкафове.

С двугодишна гаранция, Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност. Открийте как тази фурна може да промени начина, по който готвите и да внесе нови вкусове във вашето ежедневие.

Посетете нашия онлайн магазин и разгледайте още Фурни Gorenje, за да намерите перфектния модел, който да отговори на вашите нужди и предпочитания. Или разгледайте широката гама от Фурни, за да откриете идеалната фурна за вашата кухня.

С Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI, вие не просто купувате уред за вашата кухня – вие инвестирате в качество, иновации и стил, които ще превърнат всяко готвене в удоволствие.




Виж още Фурни

Технически характеристики

Цвят:  Слонова кост
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти