Forever магнитна стойка за кола MH-200
Описание

Магнитна стойка за кола Forever MH-200 за телефони, подходяща за всеки смартфон. Позволява ви удобно да поставите устройството пред очите си. Издръжлива, лесна за използване и оборудвана със силен магнит, който държи телефона на място. Осигурява стабилност дори при неравни пътища и по време на спиране.

С магнитната система можете да позиционирате мобилното си устройство под произволен ъгъл. Смартфонът може да се върти свободно на 360 градуса. Магнитният държач MH-200 пасва на всички телефони и смартфони.

 

Стойката за кола е основен аксесоар за всеки шофьор. Тя има обикновен, вечен дизайн, който го прави подходящ за всяка кола, както лека така и дори за камион. Поставянето на стойката е бързо и лесно. Просто я поставете върху стъкло или друга плоска повърхност, натиснете вендузата и заключете стойката с едно щракване.

 

Освободете ръцете си от нуждата да държите телефона си по време на шофиране и се съсредоточете върху безопасното шофиране. Това е основен продукт за всеки отговорен шофьор.

Вградените магнити държат телефона стабилно и сигурно дори при големи неравности на пътя. Не е нужно да се притеснявате, че телефонът ще падне при рязко завиване или рязко спиране. Използваните магнити са напълно безопасни за вашето устройство.

 

Настройте смартфона си под правилния ъгъл и поддържайте удобно функции като Bluetooth, навигация или разговори, без да губите от поглед пътя. Смартфонът може да се върти свободно на 360 градуса. Как ще позиционирате телефона си зависи изцяло от вашите предпочитания.

 

Вид на монтаж: предно стъкло, арматурно табло, повечето плоски повърхности

Дължина на дръжката: 13 см

Включени: 2 броя метални стикери




Виж още Други аксесоари за Телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти