Фитнес гривна Samsung GALAXY FIT 3 SM-R390NIDA PINK , 1.60
Икона нов продукт
Описание

Открийте своя верен спортен партньор със Фитнес гривната Samsung GALAXY FIT 3 SM-R390NIDA, която е създадена да следи всеки Ваш движение. Със своя модерен и елегантен дизайн, тя се превръща в идеалния аксесоар за активни хора, които държат на стила и функционалността.

Дизайн и Дисплей:
Гривната се отличава със своя стилен и съвременен външен вид, който включва минималистичен правоъгълен екран и гладка, регулируема каишка за удобно прилягане. Тя разполага с цветен дисплей, който изпъква с яснота и яркост, показвайки важна информация на преден план.

Функционалност:
Устройството проследява разнообразни дейности, което е видимо от иконите, обозначаващи изминати стъпки, мониторинг на сърдечния ритъм и процент на живота на батерията. Тя е проектирана да предлага функции за проследяване на фитнес активности, както е посочено от видимите данни за броя стъпки и сърдечен ритъм на екрана.

Удобство и Потребителски Интерфейс:
Продуктът осигурява интуитивен потребителски интерфейс, показващ час, дата, фитнес метрики и състояние на батерията на основния екран, което улеснява незабавния достъп до всичка необходима информация с един поглед.

Издръжливост и Конструкция:
Конструкцията изглежда здрава, но същевременно лека, което е подходящо както за ежедневна употреба, така и за спортни рутини.

Батерия и Производителност:
Производителността на батерията е показана на екрана като пълно капацитет (100%), което намеква за ефективно управление на енергията или наскоро заредено състояние.

С Фитнес гривните от Samsung, Вие не просто следите своята активност, но и разполагате с високотехнологичен помощник, който се грижи за Вашето здраве. С вградения пулсомер, Вие можете да наблюдавате сърдечната си честота по време на тренировки, а функциите за следене на изминато разстояние, изгорени калории и съня допринасят за пълноценен анализ на Вашето физическо състояние. Водоустойчивостта IP68 гарантира, че гривната ще издържи на всички предизвикателства, които Вашата активна ежедневие поставя пред нея.

С гаранция от 24 месеца и батерия с капацитет от 208mAh, тази фитнес гривна е създадена да издържи и да бъде Вашият надежден спътник в стремежа към по-добра физическа форма. Открийте повече Фитнес гривни Samsung и изберете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

За активните и здравословно ориентирани потребители, които търсят удобство и стил в едно, Фитнес гривната Samsung GALAXY FIT 3 SM-R390NIDA е идеалният избор. Независимо дали сте начинаещи в света на фитнеса или опитни спортисти, този аксесоар ще Ви помогне да останете мотивирани и информирани за Вашите постижения. Разгледайте нашата широка гама от Фитнес гривни и направете стъпка към по-здравословен начин на живот още днес!




Виж още Смарт часовници и гривни
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти