Електронен четец BOOX Poke4 Lite 6" , черен с подарък кейс

Електронен четец BOOX Poke4 Lite 6" , черен с подарък кейс

id s1952657
Описание

*с подарък безплатен кейс - избери сив или цветен и напиши коментар в поръчата си

Poke4 Lite

По-достъпно. По-близо до хартията.
Назад към дигиталната природа на хартията.

Лек и ултратънък джобен размер

С размери 153(Д)x107(Ш)x7,1(Г)мм и тегло 150 г Poke4 Lite има малки и леки размери, които го правят удобен за държане в една ръка за часове четене. Просто го пъхнете в джоба или раницата си и го носете навсякъде, където отидете.

Софтуер, предназначен за четене

С вградения NeoReader, едно от най-добрите приложения за четене, Poke4 Lite предлага превъзходно изживяване при четене на подобния на хартия екран. Той е пригоден за четене без отвличане на вниманието.

Поддържа 20 формата на файлове. Не е необходимо да конвертирате електронните си книги. Четете директно всякакви формати.

Aкценти, анотации, търсене в речника на една ръка разстояние.

Много повече функции за четене с висока степен на персонализация: възможност за регулиране на размера на шрифта, разстоянието между тях, TOC, презареждане на PDF.

Четене от различни източници на информация

Разочаровате се от други електронни четци, които са свързани само с един източник на четене? Инсталирайте приложения за четене на трети страни, като Kindle, Kobo, Nook, iReader и др., и синхронизирайте електронни книги от облачни приложения на трети страни, като Dropbox и Google Drive. Един електронен четец за всички - електронни книги, новини и списания.

Предни светлини с 32 степени на регулиране

Независимо дали искате да четете любимите си книги преди лягане, да не прекъсвате четенето по време на път или да избягате в стая с приглушена светлина, за да се насладите на книга, Poke4 Lite с двуцветни температурни светлини винаги ви осигурява четене без прекъсване.

Отдайте се на аудиокниги и музика

Ако сте голям почитател на слушането на музика, подкасти и аудиокниги, Poke4 Lite също ви предоставя тeзи опции. Свържете го с безжични слушалки с Bluetooth и се наслаждавайте на любимите си книги, новини или подкастове у дома или на работа, на закрито или на открито.




Виж още Електронни книги
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти