Електронен четец BOOX Max Lumi 13.3" 4 GB 64 GB + безплатен кейс

Електронен четец BOOX Max Lumi 13.3" 4 GB 64 GB + безплатен кейс

id s696085
Описание

  ONYX BOOX MAX Lumi е електронен четец от най-висок клас с огромен 13,3-инчов E Ink Mobius Carta екран с MoonLight 2 и защитно стъкло. Този модел ще бъде идеалният избор за тези, на които се налага да четат образователна или техническа литература, за музиканти и програмисти. Големият и удобен за очите дисплей, мощният процесор в комбинация с 4 GB RAM и двойният сензорен контрол са оптимални инструменти за четене на PDF и DjVu файлове. Моделът е базиран на операционна система Android 10.0, която позволява инсталиране на приложения от трети страни и значително разширява функционалността на MAX Lumi. Вграденият Wi-Fi ви позволява да сърфирате в интернет и да се свързвате с мрежови библиотеки, а поддръжката на Bluetooth 5.0 ви позволява да свързвате различни външни устройства.  

*Какво е E Ink Mobius Carta?

E Ink Mobius Carta са екрани с висока разделителна способност (207 dpi), изработени по технологията eInk, с пластмасова основа и по-ниско тегло. Използването на пластмаса прави тези екрани по-малко крехки от конвенционалните екрани със стъклена подложка. Четенето от такъв екран е толкова удобно, колкото и от обикновена хартиена страница. Консумацията на енергия от екрана се извършва само при смяна на изображението.

*Какво е поле SNOW?

SNOW Field е режим на екрана, който позволява да се намали броят на артефактите на екрана E Ink по време на частично прерисуване. Ако тази функция е активирана, при четене на прости текстови документи не е необходимо пълно прерисуване.

Удобно четене

13,3-инчовият дисплей E Ink Mobius Carta SNOW Field е идеален за преглед на документи, съдържащи графики и диаграми, както и на всякакви PDF или DjVu документи. Липсата на трептяща подсветка и принципът на формиране на изображението по метода "електронно мастило" правят четенето удобно за очите. Екранът приблизително съответства на лист А4, т.е. позволява да се разглеждат дори обикновени сканирани страници без мащабиране.

Поддръжка на формати

Софтуерът BOOX ви позволява да отваряте много различни файлови формати за текст и изображения. Докато четете, можете да променяте стила и размера на шрифта, позицията на страниците, да добавяте отметки и произволно да мащабирате документите.

Подсветка на екрана

Технологията MOON Light 2 ви позволява да използвате устройството на тъмно или при слаба светлина, без да увреждате очите си. Тази функция създава меко сияние върху екрана, което е оптимално за тъмни помещения. Задната подсветка има контрол на цветовата температура и не трепти благодарение на технологията Flicker-Free.

*Какво представлява подсветката на MOON Light 2? Последните проучвания показват, че синята светлина пречи на производството на мелатонин (регулатор на циркадните ритми), от който човек се нуждае, за да заспи. Ето защо след четене от светещия екран на обикновен таблет или смартфон често е трудно да се заспи. Подсветката MOON Light 2 ви позволява самостоятелно да регулирате яркостта на светодиодите за студена и топла светлина, като избирате по-бяла светлина за четене през деня и по-жълта за четене преди лягане. Технологията Flicker-Free напълно елиминира трептенето на светодиодите, използвани в тази подсветка. Това се дължи на използването на източник на постоянно напрежение. Технологията Flicker-Free значително намалява дискомфорта и умората на очите и намалява вероятността от главоболие, причинено от продължителна употреба на четеца.

Изключително представяне

8-ядреният процесор с тактова честота от 1,8 GHz и 4 GB RAM осигуряват удобна работа с всякакви, дори най-сложни документи. А 64 GB енергонезависима памет ви позволява да съхранявате голяма библиотека с техническа литература.

Двоен сензорен контрол

MAX Lumi има два сензорни слоя. Над повърхността на екрана е разположен капацитивен сензор с поддръжка на мултитъч. Можете да прелиствате книги и да увеличавате документи с интуитивни движения на два пръста. Освен това под панела E Ink се намира сензорният слой на Wacom. Благодарение на него можете да правите бележки в полетата и скици с помощта на специалния стилус, включен в комплекта. Стилусът разпознава 2048 нива на натиск и ви позволява да рисувате с повишена точност.

Поддръжка на речник

Софтуерът на книгата ви позволява да инсталирате допълнителни речникови бази данни във формат Stardict по ваше усмотрение или да изтеглите автоматично предложените речници при свързване с Wi-Fi в настройките на речника.

Скенер за пръстови отпечатъци

Устройството има четец за пръстови отпечатъци, който удостоверява автентичността на потребителя и защитава личната информация.

Bluetooth модул - Благодарение на вградения Bluetooth модул 5.0 можете да свързвате външни устройства.

OTG - Устройството поддържа OTG, с което можете да свързвате допълнителни периферни устройства, за които не са необходими драйвери.




Виж още Електронни книги
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти