Електронен четец Amazon Kindle Paperwhite 5  6.8'' 32 GB (без реклами), Черен

Електронен четец Amazon Kindle Paperwhite 5 6.8'' 32 GB (без реклами), Черен

id s1370678
Описание

Потопете се в книга -
където и да е, когато и да е
Kindle Paperwhite е тънък, лек и се пренася лесно, така че можете да се наслаждавате на любимите си книги по всяко време. С характерния 300 ppi Paperwhite дисплей без отблясъци - сега с 10% по-ярък при максимална настройка - можете да четете при всякаква светлина. А сега с едно зареждане на батерията чрез USB-C издържа до 10 седмици. Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата.

Водоустойчиво преживяване
С водоустойчивия Kindle Paperwhite можете да четете и да се отпуснете на повече места - от плажа до банята. Kindle Paperwhite е с клас IPX8, който предпазва от случайно потапяне в сладка вода до два метра, максимално до 60 минути и в морска вода до 0,25 метра максимално до 3 минути.

Надхвърля рамките на книга
Сега можете да регулирате нюанса на дисплея на Kindle Paperwhite от бяла светлина до топъл кехлибар или да планирате кога да се променя светлината за персонализирано изживяване при четене. Можете също така да регулирате размера и удебеляването на текста, така че да е най-подходящ за вас.

Вашето читателско преживяване, преосмислено
Насладете се на ново, интуитивно и по-лесно четене в Kindle с последната актуализация на софтуера. Сега с по-лесен достъп до настройките на устройството и нова долна навигация за лесно превключване между Home, Library или книгата, която четете в момента. Плюс алтернативна бърза настройка с помощта на приложението Kindle на вашия телефон.

Огромен избор
Намирането на нови истории никога не е било по-лесно с Kindle. Насладете се на достъп до ексклузивни заглавия на Kindle, които няма да намерите никъде другаде. Членовете на Prime имат неограничен достъп до хиляди заглавия, включително електронни книги, списания и др. с Prime Reading. С Kindle Unlimited получавате неограничен достъп до над 2 милиона заглавия, хиляди аудиокниги и др.




Виж още Електронни книги
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти