Електрическа четка за зъби Oral B D100 CROSS ACT.BL. 6/21/6

Електрическа четка за зъби Oral B D100 CROSS ACT.BL. 6/21/6

id s2512561
Описание

Запознайте се с новия стандарт за перфектна устна хигиена - електрическата четка за зъби Oral B D100 CROSS ACT.BL. 6/21/6. Този иновативен продукт от водещата марка Oral B е създаден, за да преобрази ежедневната ви рутина и да осигури безупречна чистота на вашите зъби.

С гаранция от 24 месеца, тази електрическа четка предлага революционната технология 2D почистване, която ефективно премахва до 100% повече бактериални плаки в сравнение с обикновените четки за зъби. С впечатляващите 7 600 завъртания в минута, тя достига всеки ъгъл и пространство между зъбите, гарантирайки дълбоко и темелно почистване.

Вграденият таймер в дръжката на четката е още едно удобство, което ще ви помогне да спазвате препоръчителното от стоматолозите време за миене на зъби - две минути. С една програма за ежедневно почистване, тази четка е идеалната избор за всеки, който цени качеството и ефективността.

Стилният черен цвят на четката добавя елегантност и модерен акцент в банята ви. Но красотата не е само във външния вид - функционалността на електрическата четка Oral B D100 CROSS ACT.BL. 6/21/6 е това, което наистина ще ви впечатли. Използвайки я, вие инвестирате в здравето на вашата устна кухина и в дългосрочната защита от кариеси и заболявания на венците.

Идеална за възрастни и младежи, които се стремят към високи стандарти в личната хигиена, електрическата четка за зъби от Oral B е подходяща както за индивидуална употреба, така и за цялото семейство. Независимо дали сте самостоятелен професионалист, зает родител или студент, този продукт ще се впише идеално във вашето ежедневие и ще ви помогне да поддържате зъбите си здрави и бели.

Повторната покупка на този продукт е лесна и удобна, тъй като заменящите глави са широко достъпни и лесни за смяна. Така, без никакви пречки, можете да продължите да се радвате на качествената почистка, която предлага Oral B. Бариерите пред покупката са минимални, като основната е да се уверите, че избирате оригинални заменящи глави за оптимална ефективност и безопасност.

Открийте повече Електрически четки Oral B и разширете своя избор за персонална грижа. За още варианти на Електрически четки, посетете нашия уебсайт и изберете най-подходящия за вас продукт.

Верига магазини ЗОРА се грижи за вашето здраве и красота, предлагайки ви само най-доброто от света на устната хигиена. С електрическата четка за зъби Oral B D100 CROSS ACT.BL. 6/21/6, вие сте на една крачка от постигането на перфектната усмивка, която заслужавате!




Виж още Четки за зъби
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти