dēzl™ LGV500
ОписаниеВземи на изплащане

ТРАНСПОРТИРАНЕТО С КАМИОНИ Е ОПРОСТЕНО

Предлагайки персонализирани маршрути1 за размера и теглото на Вашия камион, dēzl™ LGV500 е лесна за четене 5,5-инчова сателитна навигация, която дава на професионалните шофьори на камиони ясна представа за пътя пред тях.

Не пропускайте нищо. Яркият 5,5-инчов сензорен екран Ви помага лесно да видите къде трябва да отидете.

Вземете най-добрия маршрут за Вашия камион с персонализирани маршрути за камиони1 и предупреждения, като например стръмни наклони напред по пътя.

Насладете се на удобството на гласов асистент и разговори със свободни ръце2.

Нуждаете се от душ? Зареждане с гориво? Използвайте Вашата Truck & Trailer директория.

Време за почивка? Данните за паркиране на камиони в Европа се показват по маршрута Ви.

ЛЕСЕН ЗА ЧЕТЕНЕ ДИСПЛЕЙ
Със своя ярък 5,5-инчов сензорен дисплей, тази dēzl сателитна навигация за камион е проектирана за лесна видимост и интуитивна работа.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ МАРШРУТИ ЗА КАМИОН
Просто въведете своя профил на камиона (с възможност за персонализиране по височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали), за да намерите предпочитаните за камиона маршрути1, които са най-подходящи за Вашия камион и товар.

ПАРКИНГИ
Трябва да паркирате камиона си? Данните от Truck Parking Europe Ви помагат да намерите място за паркиране на камиони по маршрута си. Филтрирайте по предпочитани удобства като Wi-Fi®, душове, ниво на сигурност и много други. И докато сте свързани с мобилното приложение Garmin dēzl™, проверете наличността на паркинга, за да намалите риска от шофиране до претъпкано място.


LOAD-TO-DOCK НАСОКИ
Когато наближавате Вашата дестинация, нашите load-to-dock насоки показват потенциални зони за товарене, за да Ви помогнат да изясните къде трябва да отидете.

ПОПУЛЯРНИ МАРШРУТИ ЗА КАМИОНИ
Вижте популярни маршрути, използвани от други шофьори на камиони за по-добра ситуационна осведоменост — дори на непозната територия.


СИГНАЛИ ЗА ВОДАЧА
За да насърчат по-безопасно шофиране и да повишат ситуационната осведоменост, сигналите на водача Ви предупреждават за предстоящи остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и др.


МИГНОВЕНО ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА МАРШРУТА
Намерете най-добрия си маршрут по-бързо — и тръгнете на път по-рано — когато сдвоите сателитна навигация за камион dēzl LGV500 с Вашия телефон с помощта на мобилното приложение Garmin Drive™2.

ЛЕСНО ПЛАНИРАНЕ НА ПОЧИВКИ
Получавайте навременни известия, които помагат да се възползвате максимално от всяко спиране.

ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА СПИРКА
Намерете предпочитаните спирки за камиони с предварително заредената директория за Truck & Trailer Services. Тя Ви позволява да филтрирате по марка или удобство.




ГЛАСОВ АСИСТЕНТ
Нуждаете се от упътвания? Просто кажете думата. Гласовият асистент на Garmin отговаря на изговорената Ви молба, така че ръцете Ви могат да останат на волана, а очите Ви да останат фокусирани върху пътя.

БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ
Вградената Wi-Fi® свързаност улеснява поддържането на Вашите карти и софтуер актуални, без да използвате компютър. Екранните знаци показват, когато са налични нови актуализации.

ТРАФИК, ВРЕМЕТО И ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Сдвоете сателитната навигация за камиони dēzl™ LGV500 с Вашия телефон и изтеглете приложението Garmin Drive за достъп до трафик на живо, времето и цените на горивото в реално време3. Плюс това, достъп до камери за трафик photoLive (където има).

HANDS-FREE ОБАЖДАНИЯ
Вградената BLUETOOTH® безжична технология Ви позволява да синхронизирате Вашия съвместим смартфон с Вашата dēzl сателитна навигация, за да извършвате разговори, без да сваляте ръцете си от волана2.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Когато сте сдвоени с приложението dēzl, ще можете да виждате текстови съобщения и други известия
3, показани на екрана на сателитната навигация.


TRIPADVISOR®
Преглеждайте оценките на Tripadvisor® за хотели, ресторанти и атракции по маршрута Ви или близо до Вашата дестинация.

ПОКРИТИЕ НА КАРТАТА
Шофирайте уверено с актуализации на карти и подробни пътни карти за Европа.

ДОБАВЕТЕ КАМЕРА ЗА ЗАДНО ВИЖДАНЕ
Вижте какво има зад Вашия камион с безжичната камера за задно виждане BC™ 40 (продава се отделно).

1 Не се предлага във всички области. Въвеждането на характеристиките на профила на Вашия камион не гарантира, че характеристиките на Вашия камион ще бъдат отчетени във всички предложения за маршрут. Винаги се съобразявайте с всички поставени пътни знаци и пътни условия.

2 Изисква смартфон с Bluetooth (продава се отделно).
3 За да използвате тази функция, трябва да изтеглите приложението Garmin Drive на Вашия съвместим смартфон с включени Bluetooth и GPS.
Всички права запазени.© HERE. Всички права запазени. © 2023 TripAdvisor LLC. Всички права запазени. Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc. Думата и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е по лиценз. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. ©2023 Всички права запазени Truck Parking Europe.




Виж още GPS Навигатори

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти