Дънна платка GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX ICE LGA 1700, PCIe 5.0, ATX, Wi-Fi 6E, RGB Fusion, DDR5

Дънна платка GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX ICE LGA 1700, PCIe 5.0, ATX, Wi-Fi 6E, RGB Fusion, DDR5

id s2520153
Описание

Започнете своето технологично пътешествие с невероятната мощ, която предлага Дънна платка GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX ICE. Създадена за иноваторите, геймърите и професионалистите, тази дънна платка е истинският избор за всеки, който иска да изгради мощен и надежден компютър.

С гаранция от цели 36 месеца, тази дънна платка на GIGABYTE е съвместима с процесори от 12-то, 13-то и 14-то поколение на Intel, което гарантира, че вашата система ще бъде актуална и в бъдеще. Със сокет 1700 и чипсет Intel Z790, тя предлага стабилност и производителност, които са необходими за най-съвременните приложения и игри.

Използвайки най-новата памет DDR5, можете да разчитате на бързина и ефективност, които са впечатляващи. С поддръжка на максимален капацитет до 192 GB и четири слота за памет, тази дънна платка осигурява възможност за сериозно разширение на паметта, достигайки максимална честота до 7600(OC) MHz. Dualchannel поддръжката е гаранция за оптимална производителност при мултитаскинг и игри.

За аудиофилите, вграденият Realtek AUDIO CODEC предлага кристално чист звук, докато вграденият LAN на Realtek със скорост 2.5Gb Ethernet и Wi-Fi 6E осигуряват бърза и стабилна връзка с интернет. Bluetooth 5.3 добавя допълнително удобство за свързване на безжични устройства.

За геймърите и ентусиастите, наличието на слотове PCI-E x16, включително един PCIe 5.0 x16 slot и два PCIe 4.0 x16 slots (поддържащи x4 mode), предоставя възможност за монтиране на най-мощните видеокарти. Допълнителният PCI-E x1 слот и шестте SATA 6Gb/s порта, както и множеството M.2 слотове, предлагат гъвкавост при изграждането на високопроизводителни системи за съхранение.

С поддръжката на RAID 0, 1, 5, 10, можете да създадете надеждна конфигурация за съхранение на данни, като по този начин увеличите скоростта на четене/запис или добавите допълнително ниво на защита за вашите ценни файлове.

Конекторите за захранване, включително 1 x 24-pin Main Power connector и 2 x 8-pin +12V Power connector, осигуряват стабилно и сигурно електрозахранване за всички компоненти. Богатият набор от портове, включващ USB 3.2 Gen 2 Type-A, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 и USB Type-C, предоставя гъвкавост при свързването на различни устройства и периферия.

Форм факторът ATX на дънната платка, с размери 30.5 x 24.4 cm, е идеален за сглобяване на високопроизводителни настолни компютри, които могат да се впишат в различни корпуси. 256 Mb Flash ROM и UEFI AMI BIOS осигуряват лесна настройка и управление на системата.

За тези, които търсят да разширят своята система или да се възползват от най-новите технологии, предлагаме богат избор от Дънни платки и специално селекцията от Дънни платки GIGABYTE, които са синоним на качество и иновации.

Дали сте запален геймър, който търси най-високата производителност за своите игри, професионалист, който се нуждае от надеждност и мощ за своята работа, или технологичен ентусиаст, който иска да е в крак с последните иновации, Дънна платка GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX ICE е създадена, за да отговори на всичките ви изисквания и да надмине очакванията ви.




Виж още Дънни платки за Intel процесори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти