Дънна платка ASRock B760M PRO RS WIFI 6E, LGA1700, DDR4, ATX

Дънна платка ASRock B760M PRO RS WIFI 6E, LGA1700, DDR4, ATX

id s2488764
Описание

Защо да се задоволите с по-малко, когато можете да имате най-новото в света на технологиите? Представяме ви Дънна платка ASRock B760M PRO RS WIFI 6E, която е създадена да отговори на високите изисквания на съвремиенните геймъри и професионалисти.

С гаранция от цели 36 месеца, тази дънна платка на ASROCK е съвместима с последните поколения процесори на Intel® - идеален избор за тези, които искат да са в крак с времето. Със сокет 1700 и чипсет Intel B760, тя предлага стабилна основа за мощни конфигурации. Поддържаните процесори включват 13-то и 12-то поколение Intel® Core™, Pentium® Gold и Celeron® процесори, което гарантира, че вашата система ще бъде актуална и в бъдеще.

Когато става въпрос за паметта, Дънни платки ASROCK не правят компромиси. Тази модел поддържа DDR4 памет с максимален капацитет до 128 GB, разпределени в 4 слота. С максимална честота на паметта от 5333(OC) MHz и поддръжка на Dualchannel, вие ще изживеете неповторима бързина и ефективност при мултитаскинг и игри.

За аудиофилите, дънната платка предлага 7.1 CH HD Audio с Realtek ALC897 Audio Codec, който осигурява кристално чист звук и защита от напрежение, както и поддръжка на Nahimic Audio. Вграденият 2.5 Gigabit LAN и Intel WiFi 6E осигуряват бърза и стабилна интернет връзка, докато Bluetooth функционалността улеснява свързването с други устройства.

С два слота PCI-E x16 и един PCI-E x1, тази платка предлага гъвкавост за разширяване и персонализиране на вашата система. Интерфейсът Serial ATA с 4 x SATA3 6.0 Gb/s и два M2 слота за SSD устройства гарантират бърз и надежден достъп до вашите данни. Поддръжката на RAID 0, RAID 1, RAID 5 и RAID 10 за SATA устройства за съхранение е още едно доказателство за високата функционалност на тази дънна платка.

Конекторите за захранване са разработени да осигурят стабилно и надеждно електрозахранване, което е от съществено значение за оптималната работа на системата. Разнообразието от портове, включително PS/2, HDMI, Display Port, RJ-45, аудио жакове и USB портове, осигуряват отлична свързаност с външни устройства.

Форм факторът Micro ATX на тази дънна платка е идеален за създаване на компактни, но мощни системи, които лесно се интегрират във всяко работно пространство или игрална зона. С размери от 24.4 x 24.4 cm, тя предлага баланс между размер и функционалност.

Ако сте ентусиаст, търсещ надеждна и мощна основа за своята следваща компютърна конфигурация, Дънни платки ASROCK са перфектният избор за вас. Изследвайте широката гама от възможности, които предлагат, и се подгответе да преобразите своята компютърна система в мощна машина за работа и забавление.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Дънни платки, които предлагаме, за да намерите идеалната за вашите нужди. Със сигурност ще откриете продукт, който отговаря на вашите изисквания и ви помага да постигнете върхови резултати във всяка сфера на дигиталния свят.




Виж още Дънни платки за Intel процесори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти