Джобен нож Deejo 37g, Комплект за гравиране

Джобен нож Deejo 37g, Комплект за гравиране

id s2282474
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Гравирайте избрания от вас мотив върху острието на Deejo, за да го направите единствен по рода си! Универсалната машинка, доставена в тази кутия, дава възможност да гравирате всяко свое вдъхновение.

Комплектът включва кутия, съдържаща Deejo 37G "черен" с 3 дръжки (въглеродни влакна, хвойново дърво, коралово дърво), тестова пластина от черен метал, стилус за гравиране от ABS черен, 3 диамантени борчета, комплект винтове и стоманен ключ Tork. Изискват се две батерии ААА (не са включени).

Ултралек нож от неръждаема стомана Z40C13 с черно титаниево покритие. Острието е със сигурна система за заключване, украсена с фино лазерно гравиране. Клипс за колан. Алуминиева дръжка с печат.

Получено чрез фиксиране на черен титан върху основа от неръждаема стомана, това покритие има двойно предимство. Първо, то подсилва устойчивостта на повърхността на удари и драскотини, и второ, подчертава елегантните линии на вашия нож, като предлага фини матови черни отражения. Дискретно покритие par excellence, стоманата придобива лека патина с годините, за да подчертае още повече това красиво изделие.

В Deejo сме убедени, че най-добрият нож в света е този, който ще използвате всеки ден. За тази цел сме измислили нашите леки, ултралеки ножове, без компромиси с размера или материалите, които ви позволяват да вземете със себе си само най-важното: удоволствието от перфектния разрез.

Наречен по теглото си, вашият нож Deejo тежи само 37 г!

Но това не е всичко: лесен за носене, за използване, за приемане, Deejo излиза извън рамките на ножа, като предлага възможност за "татуировка": татуирането на вашия нож, както бихте татуирали кожата си, означава да предложите на този вече личен предмет изцяло ново измерение: неговата идентичност.

Deejo, Това е историята на един предмет, който е всичко друго, но не и аксесоар, който носи върху острието си духа на своя собственик.

Материал : Z40C13
Тегло : 37 грама
Дължина в затворено положение : 11 cm
Дължина в отворено положение : 20,5 см
Дължина на острието: 9,5 cm
Дебелина: 0,9 cm



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти