Детска спортна чанта мешка от itotal, колекция PANDA, с връзки за пристягане, материал 100% полиестер, размери 42 x 32 х 0.5 см
Описание

Детската спортна чанта мешка от i-total, колекция PANDA, с връзки за пристягане, материал 100% полиестер, размери 42x32х0.5 см е подходяща за момче или момиче и е идеална за детска градина, за преобличане във фитнеса, като чанта за обувки за тренировка по футбол или като раница с връзки за басейн. Спортните чанти I-TOTAL са леки и удобни и са чудесна идея за подарък за деца в училище.

Лека и устойчива, спортната чанта може лесно да се почиства и дезинфекцира след всяка употреба. Материята й е лека и устойчива, включително връзките за пристягане. Раницата за момче или момиче е здрава и издръжлива във времето и може да се сгъва и съхранява в чекмедже, когато не се използва.

Чантата-раница има красив дизайн, вдъхновен от анимационни филми. Стилът на чантата за фитнес е сладък и универсален, за да се комбинира лесно с всяко облекло на вашето дете. Не се колебайте да купите спортна чанта за момче или момиче, за да ги зарадвате на рождения им ден. Перфектен, ако търсите идеи за подаръци за Коледа или за връщане в училище за деца.

Удобна за носене – затваря се с плътни връзки, които ви позволяват да носите на гърба си. Чантата предлага достатъчно място за обувки, дрехи, книги и много други. Идеална е за спорт, пътуване, училище, детска градина или ваканция. Изработена от здрава переща се материя, подходяща за всякакви атмосферни условия.

Само ръчно пране, продуктът не е подходящ за пране в пералня!

  • Висококачествен материал - 100% полиестер
  • Размери (д/ш/в): 42 x 32 х 0.5 см.
  • Тегло: 136 грама.
  • За деца над 3 години.


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти