Чанта Xmart за ТРОТИНЕТКА/ВЕЛОСИПЕД
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете всяко пътуване с тротинетка или велосипед в удобно и стилно приключение? Представяме ви Чанта Xmart за ТРОТИНЕТКА/ВЕЛОСИПЕД - вашата нова незаменима спътница по пътя!

Изработена от издръжлив синтетичен плат с текстуриран хексагонален модел, тази чанта не само изглежда страхотно, но и гарантира дълготрайност. Със своята стройна, вертикална, цилиндрична форма, тя е оптимизирана за аеродинамика и максимално използване на пространството, което е от съществено значение за тесния профил на скутерите и велосипедите.

Основното отделение предлага достатъчно място за съхранение на инструменти, леки закуски или лични вещи, като е възможно да разполага с вътрешни органайзери или джобове. Достъпът до съдържанието е бърз и лесен, благодарение на система за бързо отваряне, която може да бъде с цип или велкро.

За сигурно прикрепяне към рамката на скутера или велосипеда, чантата е оборудвана с ремъци или подобна система за закрепване. Освен това, материалът и цветът на чантата подсказват, че може да притежава отразяващи свойства, което повишава видимостта и безопасността при условия на слаба светлина.

Допълнителни външни характеристики като мрежести отделения или допълнителни ремъци предлагат още място за съхранение или възможност за закачане на допълнителни предмети. С гаранция от 6 месеца, Чанта Xmart е инвестиция, която ще ви служи вярно дълго време.

Идеална за активни хора, които ценят комфорта и стила, тази чанта е перфектният избор за млади професионалисти и студенти, които са в постоянно движение. Превърнете своята тротинетка или велосипед в мобилен офис или удобен спътник за ежедневието с Чанта Xmart за ТРОТИНЕТКА/ВЕЛОСИПЕД, вече налична в Верига магазини ЗОРА.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Син
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти