БЪРЗ POWER BANK 10 000mAh DLP1810NV PHILIPS - СРЕБРИСТО
Описание

Основни характеристики на продукта:

Голям капацитет: С капацитет от 10 000 mAh, тази захранваща банка може да осигури достатъчно мощност, за да заредите устройството си няколко пъти.

Бързо зареждане: Два USB порта с обща мощност 2,1 A ви позволяват бързо да зареждате най-новите устройства, така че можете да сте сигурни, че вашите смартфони, таблети и други джаджи винаги ще бъдат готови за използване.

Двойно зареждане: Два USB порта ви позволяват да зареждате две устройства едновременно, което е идеално за хора, които трябва да поддържат връзка в движение.

Пълен комплект: Пакетът включва и Micro-USB кабел, така че няма да се налага да се притеснявате за допълнителни аксесоари.

Бързо зареждане и висока ефективност: Максималният изход от 2,1 A осигурява бързо зареждане, а входът 2 A прави зареждането на самата захранваща банка еднакво бързо и ефективно.

LED индикатор: Прост LED индикатор ви информира за нивото на зареждане на захранващата банка, така че винаги да знаете колко енергия остава.

Независимо дали сте в командировка, на почивка или просто искате да сте сигурни, че вашето оборудване никога няма да ви подведе, Philips Slim Power Bank 10000mAh е перфектният спътник. Дайте си възможност да използвате електрониката си без стрес, знаейки, че разполагате с надежден източник на захранване на една ръка разстояние. Открийте ново ниво на мобилност с Philips и Amperlux.

Технически данни

Капацитет: 10000mAh

Тип батерия: Li-Polymer (литиево-полимерна батерия)

Изходна мощност: 2.1A (USB портове за бързо зареждане)

Брой USB портове: 2 (позволява ви да зареждате две устройства едновременно)

Включен кабел: Micro-USB (за зареждане на захранващата банка)

Входяща мощност: 2A (бързо зареждане на power bank)

LED индикатор: Да (за следене на нивото на зареждане)

Сребърен цвят




Виж още Външни батерии
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти