Бутилка XAVAX To Go 181598 С НЕОПРЕНОВ КАЛЪФ 450 ML
Описание

Започнете деня си със стил и удобство! Представяме ви Бутилка XAVAX To Go 181598 с неопренов калъф, която ще стане незаменим спътник в ежедневието ви. Изработена от висококачествено боросиликатно стъкло, тази бутилка е идеалният избор за хора, които ценят здравето и екологичността.

С вместимост от 450 мл, тя е достатъчно голяма, за да задоволи жаждата ви, но и достатъчно компактна, за да не заема много място в чантата ви. Височината ѝ е 24 см, а диаметърът – само 7 см, което я прави удобна за носене. Освен това, металният филтър ви позволява да добавяте любимите си плодове или билки за ароматизирана вода, без да се притеснявате от падане на частици в напитката ви.

Неопреновият калъф не само придава стилен вид на бутилката, но и помага за поддържането на температурата на течностите. Той също така предпазва стъклото от надрасквания и удари, което удължава живота на бутилката. Изборът на термоси от стъкло е идеален за тези, които искат да избегнат пластмасата и да се наслаждават на чист вкус без примеси.

Ако сте активен човек, който е в постоянно движение, тази бутилка е точно за вас. Тя е перфектна за офиса, фитнеса или дълги разходки в парка. Стилният и функционален дизайн на Бутилка XAVAX To Go ще ви хареса, независимо дали сте млад професионалист, студент или родител в движение. Подходяща е както за мъже, така и за жени, благодарение на неутралния си и елегантен външен вид.

Придобивайки тази бутилка, вие не само инвестирате в своето здраве и удобство, но и допринасяте за опазването на околната среда, като намалявате употребата на еднократни пластмасови бутилки. Това е избор, който отговаря на съвременните тенденции за устойчиво потребление и екологичен начин на живот.

Разгледайте и другите ни предложения за термоси и се уверете, че сте напълно подготвени за динамичното ежедневие. Ако сте фен на марката XAVAX, можете да откриете още продукти от тяхната гама, като посетите нашия раздел Термоси XAVAX.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и стилът се срещат. Ние сме тук, за да ви предложим продукти, които да улеснят ежедневието ви и да добавят малко удоволствие във вашия ден. Изберете Бутилка XAVAX To Go 181598 с неопренов калъф и се насладете на свежа напитка по всяко време и навсякъде!




Виж още Термоси и термочаши
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти