Бойлер Tesy GCV6SL 80 44 30 B12 TSRP , Вертикален , 3 , 79 , B
Описание

Искате ли да се насладите на топла вода по всяко време, без да се притеснявате за сметките за електричество? Представяме ви Бойлер Tesy GCV6SL 80 44 30 B12 TSRP, който е създаден да отговори на всичките ви нужди, като същевременно е енергийно ефективен и лесен за управление.

С гаранция от цели 60 месеца, този бойлер на марката Tesy е синоним на дълготрайност и надеждност. Механичното управление е интуитивно и удобно, което прави уреда лесен за използване от всички възрасти. Вертикалният му тип позволява лесно монтиране на удобно за вас място, без да заема много пространство в дома ви.

С мощност от 3 kW и вместимост от 79 литра, този бойлер е перфектен за семейства, които ценят комфорта на постоянно наличната топла вода. Размерите му (845/440/467 mm) са оптимизирани така, че да се вписват идеално във всяка баня или кухня. Енергиен клас B гарантира, че уредът е економичен и не натоварва домашния бюджет с високи разходи за електроенергия.

Допълнителните характеристики като стъклокерамично покритие и серпентина от лявата страна осигуряват дълга експлоатация и защита от корозия. Включеният ключ и термометър ви дават възможност да следите и контролирате температурата на водата, а регулируемият термостат ви позволява да настроите желаната температура с прецизност.

Входът за термодатчик е още едно удобство, което прави Бойлер Tesy изключително функционален и адаптивен към вашите нужди. Този бойлер е идеален за хора, които търсят качествен и надежден продукт, който да осигури комфорта на тяхното домакинство без излишни грижи.

За да разгледате още Бойлери и да откриете перфектния модел за вашия дом, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката Tesy, не пропускайте да разгледате и другите предложения от тяхната продуктова гама, като посетите Бойлери Tesy.

Този бойлер е перфектен за млади семейства, които търсят баланс между качество и цена, както и за по-възрастни хора, които предпочитат проверени решения с лесна поддръжка. Независимо от възрастта и семейния статус, Бойлер Tesy GCV6SL 80 44 30 B12 TSRP е уредът, който ще ви осигури спокойствие и уют във вашия дом.

Не позволявайте изборът на бойлер да се превърне в пречка. Изберете надеждността и комфорта, които Tesy предлага, и се насладете на безпроблемното използване на топла вода във вашия дом. С Бойлер Tesy GCV6SL 80 44 30 B12 TSRP, всяка капка вода ще бъде точно толкова топла, колкото вие желаете.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти