Бойлер Promotec GCU 1015 M54 RC , Под мивка , 1,5 , 10 , B
Описание

Замисляли ли сте се какъв е идеалният начин да се справите с хладната вода, когато сте в бързане? Представяме ви Бойлер Promotec GCU 1015 M54 RC, който е перфектното решение за всеки, който цени комфорта и бързината в ежедневието.

С мощност от 1,5 kW и вместимост от 10 литра, този бойлер е идеален за монтаж под мивка, осигурявайки топла вода там, където е най-необходима. Енергиен клас B гарантира ефективност и икономия на електроенергия, което е от съществено значение в днешно време.

Удобството е на първо място с механичното управление на бойлера и външния терморегулатор, които позволяват лесно и бързо регулиране на температурата на водата. Комплектът включва и всичко необходимо за инсталацията - кабел с щепсел и възвратен клапан, което спестява допълнителни разходи и време.

За ваше спокойствие, Promotec предлага 60 месеца гаранция за този бойлер, което е доказателство за качеството и надеждността на продукта. Това е инвестиция, която се отплаща с времето, осигурявайки ви топла вода без проблеми години наред.

Ако сте младо семейство или самостоятелно живеещо лице, който цени своето време и комфорт, този бойлер е точно за вас. Той е практичен, не заема много място и е лесен за употреба, което го прави идеален за модерния и динамичен начин на живот.

Не позволявайте на студената вода да ви забавя сутрин - с Бойлер Promotec GCU 1015 M54 RC ще имате топла вода веднага, когато имате нужда от нея. Изберете удобството и ефективността, изберете качество, което трае.

Разгледайте и другите ни предложения за Бойлери и открийте най-подходящия за вашите нужди. А ако сте вече убедени в качествата на марката, разгледайте и другите продукти от серията на Бойлери Promotec, които предлагаме.

Не допускайте компромис с комфорта в дома си. Изберете Бойлер Promotec GCU 1015 M54 RC и се насладете на топла вода по всяко време, без излишни грижи и загуба на време. Вашият дом заслужава най-доброто, а ние от Верига магазини ЗОРА сме тук, за да ви го предоставим.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти